Rize’de sağlık yöneticilerine yönelik eğitici eğitim düzenlendi

https://www.haberimrize.com/rizede-saglik-yo…gitim-duzenlendi/Rize’de sağlık yöneticilerine yönelik eğitici eğitim düzenlendi Rize İl Sağlık Müdürlüğü ve Rize Personel Eğitim Merkezi koordinasyonu ile sağlık tesislerindeki görevli yönetici ve idarecilere yönelik eğitici eğitimi düzenlendi. Rize Personel Eğitim Merkezinde gerçekleşen eğitimin kapanış programına Rize Valisi Sayın İhsan Selim Baydaş, İl Emniyet Müdürü Sayın Murat Türesin, İl Jandarma Alay Komutanı Sayın Ali Güngör,..

Tarih : Okunma : 15 Defa Okundu... Yorum Yap

https://www.haberimrize.com/rizede-saglik-yo…gitim-duzenlendi/Rize’de sağlık yöneticilerine yönelik eğitici eğitim düzenlendi

Rize İl Sağlık Müdürlüğü ve Rize Personel Eğitim Merkezi koordinasyonu ile sağlık tesislerindeki görevli yönetici ve idarecilere yönelik eğitici eğitimi düzenlendi.

Rize Personel Eğitim Merkezinde gerçekleşen eğitimin kapanış programına Rize Valisi Sayın İhsan Selim Baydaş, İl Emniyet Müdürü Sayın Murat Türesin, İl Jandarma Alay Komutanı Sayın Ali Güngör, Rize Adalet Eğitim Merkezi Başkanı Cumhuriyet Başsavcısı Necati Kurçenli, Rize Personel Eğitim Merkezi Başkan Yardımcısı Mustafa Sever, Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe katıldı.

Adalet Bakanlığı Rize Personel Eğitim Merkezi’nde düzenlenen eğitimde Müdürlüğümüze bağlı tesislerde görev yapan yönetici personele yönelik düzenlenen “Liderlik ve Yöneticilik, Kamusal Yaşamda Protokol Kuralları, Etkili İletişim Becerileri ve Psikolojik Sağlamlık” konularında 68 yöneticiye eğitim gerçekleştirildi.

Rize Valisi Sayın İhsan Selim Baydaş kapanış programında yaptığı konuşmada; “Kapımıza her geleni hızır bilip onu ağırlar gibi vatandaşımızı ağırlamamız lazım. Her anımızda da millete ve memlekete olan borcumuzu ifa ediyor şuuruyla hareket etmemiz lazım.” dedi.

Valimiz Baydaş; “Devletlerin ve milletlerin zor zamanları olur. Pandemi sürecinde bir tıbbı mücadele verdik ve elhamdülillah el birliğiyle bu süreç atlattık. Bu mücadelede cephenin önünde sağlıkçılar vardı. Ben sağlıkçıların temsilcisi olarak sizlerle teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Rize Valisi Sayın İhsan Selim Baydaş öncülüğünde başarılı olan yöneticilere katılım belgeleri takdim edilerek program sona erdi.

HABER: NECATİ DİLİ

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş