Rize’de, “Sağlık Alanında Sosyal Medyanın Doğru Kullanımı” eğitimi

Rize’de, “Sağlık Alanında Sosyal Medyanın Doğru Kullanımı” eğitimi Rize İl Sağlık Müdürlüğünce sağlık tesislerimizde görevli sosyal medya sorumlularına yönelik “Sağlık Sektöründe Sosyal Medya Kullanımı” eğitimi düzenlendi. Sosyal medyaya olan ilginin gittikçe artmasından dolayı sosyal medyayı yaşamının her alanında etkin şekilde kullanan büyük bir kitle bulunmaktadır.   Rize İl Sağlık Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Birimi..

Tarih : Okunma : 10 Defa Okundu... Yorum Yap

Rize’de, “Sağlık Alanında Sosyal Medyanın Doğru Kullanımı” eğitimi

Rize İl Sağlık Müdürlüğünce sağlık tesislerimizde görevli sosyal medya sorumlularına yönelik “Sağlık Sektöründe Sosyal Medya Kullanımı” eğitimi düzenlendi.

Sosyal medyaya olan ilginin gittikçe artmasından dolayı sosyal medyayı yaşamının her alanında etkin şekilde kullanan büyük bir kitle bulunmaktadır.

 

Rize İl Sağlık Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Birimi tarafından teknolojinin her geçen gün artan önemine dikkat çekmek amacıyla sağlık tesislerindeki sosyal medya sorumlularına yönelik kurumsal sosyal medya yönetimi, sosyal medyanın doğru zamanda amacına uygun kullanılması, veri ve hesap güvenliği, sosyal ağların daha aktif ve doğru hedefe ulaşılması, vatandaşları anlık olarak bilgilendirilmesi ve kurumsal olarak sosyal medyadan vatandaşlarla nasıl iletişim kurulması gibi birçok konu hakkında bilgilendirilmeler verildi.

İlimizdeki tüm kamu sağlık tesislerimizce verilmekte olan hizmetlerin halkı bilgilendirmek amacıyla sosyal medya hesaplarında paylaşılması, aynı zamanda takibinin ve değerlendirilmesinin yapılması amacıyla her sağlık tesisinde sosyal medya hesapları oluşturulmuştur.

 

Gerek ülkemizde gerekse de ilimizde sağlık alanındaki gelişmelerin takibi ile sizlerden gelen taleplerin çözümlenmesinde web sitesindeki iletişim bilgilerini ya da sosyal medya hesaplarını kullanabilirsiniz.

 

Web adresi: rizeism.saglik.gov.tr

Sosyal Medya Hesapları: Facebook, Twitter, Instgram, YouTube @rizesaglik

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş