Rize’de Kargayı Evcilleştirdi Kendine İş Arkadaşı Yaptı

Rize’de Kargayı Evcilleştirdi Kendine İş Arkadaşı Yaptı Rize’de yaşayan 50 yaşındaki Mehmet varlı , Evcilleştirdiği kargalarla herkesin aksine iyi bir iletişim kurarak ,sevginin her zorluğu nasıl aşıp insanlarla en zor hayvanlar arasında beraber yaşamaya örnek gösterilecek ve okullarda ders olarak gösterilecek bir iletişim örneği! Rize Müftü mahallesinde oto lastikçiliği yapan Mehmet Varlı, Yavru iken çam..

Tarih : Okunma : 14 Defa Okundu... Yorum Yap

Rize’de Kargayı Evcilleştirdi Kendine İş Arkadaşı Yaptı

Rize’de yaşayan 50 yaşındaki Mehmet varlı , Evcilleştirdiği kargalarla herkesin aksine iyi bir iletişim kurarak ,sevginin her zorluğu nasıl aşıp insanlarla en zor hayvanlar arasında beraber yaşamaya örnek gösterilecek ve okullarda ders olarak gösterilecek bir iletişim örneği!

Rize Müftü mahallesinde oto lastikçiliği yapan Mehmet Varlı, Yavru iken çam ağaçlarından aldığı kargaları kısa sürede evcilleştirerek kendisine hem iş arkadaşı hem de iyi bir dost bulmanın sevincini yaşadığını söyledi.

Hayvanları çok sevdiğini ifade eden Mehmet Varlı , Evcilleştirdiğim kargalar bana o kadar alıştı kı ,elimden yemek yiyor, benden başkasına kesinlikle gitmiyor.

“Besle kargayı oysun gözünü “ derler ama, şuana kadar bana bir saldırı da bulunmadı.Hayvanlara sevgiyle yaklaştığınız zaman o da sevgisini ister istemez size gösteriyor,

Mehmet varlı bundan önce evcilleştirdiğim karga’nın baya marifetleri vardı.Kağıt parayı ona verdiğimde tekrar parayı bana geri getirirdi.Ayrıca Lastik tamirinde bazı araç gereçleri gagasıyla bana getirip yardım ediyordu.

Üç ay önce alıp evcilleştirdiğim bu yavru’da birkaç ay sonra büyüyüp geliştiği zaman beraber hayatı paylaşıp yaşamaya devam edeceğiz diyerek sözlerini tamamladı.

Osman KÖSEOĞLU20150905_112259

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş