RİZE’DE HAVACILIK KONFERANSI

RİZE’DE HAVACILIK KONFERANSI İSMET KÖSOĞLU RİZE-THK Rize Şubesi 2023 Yılı Eğitim faaliyetlerine devam ediyor. 2023 takvim yılına ait son eğitim faaliyeti RTEÜ Sosyal Bilimler MYO Havacılık Bölümünde gerçekleştirildi. THK Rize Şubesi Başkanı Mehmet Demir’ ’Karşılaşılan tüm zorluklara rağmen gönüllü hayırseverlerin destekleriyle faaliyetlerine devam eden THK Rize Şubesi olarak bugün öğrencilerimizle birlikteyiz., RTEÜ Sportif Havacılık Topluluğu..

Tarih : Okunma : 19 Defa Okundu... Yorum Yap

RİZE’DE HAVACILIK KONFERANSI

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-THK Rize Şubesi 2023 Yılı Eğitim faaliyetlerine devam ediyor. 2023 takvim yılına ait son eğitim faaliyeti RTEÜ Sosyal Bilimler MYO Havacılık Bölümünde gerçekleştirildi.

THK Rize Şubesi Başkanı Mehmet Demir’ ’Karşılaşılan tüm zorluklara rağmen gönüllü hayırseverlerin destekleriyle faaliyetlerine devam eden THK Rize Şubesi olarak bugün öğrencilerimizle birlikteyiz., RTEÜ Sportif Havacılık Topluluğu ve RTEÜ Sosyal Bilimler MYO Sivil Havacılık Bölümü öğrencileriyle ortaklaşa Türkiye’de Havacılık Tarihi ve THK Sportif Havacılık konusunda bilgiler vermeye çalıştım. Programımıza Sportif Havacılık Topluluğu danışman öğretmen ve öğrencileri ile Sivil Havacılık Bölümü öğretim Görevlileri ve Öğrencilerine Şubemizin faaliyetlerini ve THK ‘nun misyonunu anlatmaya çalıştım. Ülkemizde havacılığın tarihsel gelişimi ve THK’nın kuruluşu ile amaçları, yaptığı çalışmalar ve THK Üniversitesi hakkında bilgiler aktardım’’ dedi. Programda ayrıca THK Rize Şubesinde görevli Model Uçak Öğretmeni Hakan Can Yılmaz THK’nın Sportif Havacılık faaliyetleri ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş