Rize’de ‘Cumhurbaşkanı Erdoğan’ konulu fotoğraf sergisi açıldı

Rize’de ‘Cumhurbaşkanı Erdoğan’ konulu fotoğraf sergisi açıldı Rize’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlik ve siyaset yıllarındaki fotoğraflarından oluşan sergi açıldı. Sergiyi gezen AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketi Rize’de gerçekleştirdiği tarihi mitinge katılan tüm hemşerilerine teşekkür etti. Rize’de Tuzcuoğlu Memişağa Belediye Parkında dün açılan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çocukluk,..

Tarih : Okunma : 27 Defa Okundu... Yorum Yap

Rize’de ‘Cumhurbaşkanı Erdoğan’ konulu fotoğraf sergisi açıldı

Rize’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlik ve siyaset yıllarındaki fotoğraflarından oluşan sergi açıldı. Sergiyi gezen AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketi Rize’de gerçekleştirdiği tarihi mitinge katılan tüm hemşerilerine teşekkür etti.

Rize’de Tuzcuoğlu Memişağa Belediye Parkında dün açılan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çocukluk, gençlik ve siyaset yıllarındaki fotoğraflarından oluşan sergi Araştırmacı Yazar Fatih Sultan Kar’ın tarafından derlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hayat serüvenini anlatan fotoğraf karelerine Rizeliler yoğun ilgi gösterdi. Çok sayıda kişi fotoğraflarla birlikte fotoğraf çektirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan için Rize’ye gelen ulusal haber kanalları da sergiyi haber bültenlerine taşıdı.

KARAL VE KASAP ZİYARET ETTİ

Sergiyi AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ve Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ta ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün Rize’de gerçekleştirdiği toplu açılış töreni ve mitingi ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, “Cumhurbaşkanımız muazzam bir kalabalığa hitap ettiği tarihi bir miting gerçekleştirdi. Rize’nin bağrından çıkan dünyaya insanlığın, hakkın ve adaletin ne olduğunu öğreten bir büyük lideri kendi memleketinde hemşerileri bağrına basmıştır. Rizeli her zaman Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduğunu göstermiştir. Rizeli vefalıdır, sadakat duygularına sahiptir. Tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.GetAttachment (8)GetAttachment (7)

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş