Rize yaylalarında ‘Bisiklet turizmi’, Cenneti pedallamadan ölmeyin

Rize yaylalarında ‘Bisiklet turizmi’, Cenneti pedallamadan ölmeyin Rizeli Öğretmen Tamer Karadeniz’in ‘Cenneti pedallamadan ölmeyin’ sloganıyla Rize yaylalarında yaptığı bisiklet turu ‘Bisiklet turizmi’ için örnek oluyor. HABER.ARZU ERBAŞ Rizeli bisiklet tutkunu öğretmen Tamer Karadeniz’in yaz tatili için geldiği memleketinde bisikletiyle yaylaları tanıtıyor. 15 yıldır Türkiye’de farklı rotalarda dağ bisikleti kullanan Karadeniz, Karadeniz yaylalarında ‘Bisiklet Turizmi’ için..

Tarih : Okunma : 16 Defa Okundu... Yorum Yap

Rize yaylalarında ‘Bisiklet turizmi’, Cenneti pedallamadan ölmeyin

Rizeli Öğretmen Tamer Karadeniz’in ‘Cenneti pedallamadan ölmeyin’ sloganıyla Rize yaylalarında yaptığı bisiklet turu ‘Bisiklet turizmi’ için örnek oluyor.
HABER.ARZU ERBAŞ
Rizeli bisiklet tutkunu öğretmen Tamer Karadeniz’in yaz tatili için geldiği memleketinde bisikletiyle yaylaları tanıtıyor. 15 yıldır Türkiye’de farklı rotalarda dağ bisikleti kullanan Karadeniz, Karadeniz yaylalarında ‘Bisiklet Turizmi’ için örnek olmaya çalışıyor. Özellik İkizdere ilçesindeki yaylaları tercih eden Tamer Karadeniz, ‘Cenneti pedallamadan ölmeyin’ sloganıyla bisikleti ile çektiği fotoğrafı sosyal mecralarda paylaşarak bisiklet tutkunlarının rotalarını Rize yaylalarına yönlendirmesi için çalışıyor. Doğaya zarar vermeden yapılacak en güzel ve temiz turizm olan bisiklet turizmi için yetkililerin adım atması bekleniyor.
‘İKİZDERE’DE BİSİKLETİMLE CENNETİN BULUŞMASINI YAŞADIM’
Dağ bisikleti sporcusu Tamer Karadeniz İkizdere ve bisikleti buluşturmak için gayret gösterdiğini belirterek “Bir dağ bisikletçisinin pedal çevirebileceği en güzel doğa manzaraları ve sınırsız doğal parkurları içeren bisiklet cenneti İkizdere’m. 15 yıldır bisiklet kullanıcısıyım, Türkiye’nin birçok yerinde pedal çevirdim, çok güzel parkurlar gördüm ama İkizdere’ye her gelişimde bisikletimle cennetin buluşmasını yaşadım. Bence dünyanın en güzel bisiklet parkurları burada ve küçük bir dokunuş bile (sadece patikaların kenarına şerit çekmek ve birkaç tahta yön tabelası yerleştirmek yeterli) burada muazzam bir bisiklet turizminin kapısını aralar. Doğaya zarar vermeden yapılabilecek en güzel turizm şekli bu bence İkizdere’de. Yaylaları gezerken arabanızın camını bile açmadan giderseniz buradaki eşsiz çiçek kokularını, ruhunuzu okşayan dağ esintilerini, her köşe başında akan pınarların nimetlerinden faydalanmadan gitmiş olursunuz. Bisikletle yapılan her gezinti sağlığınıza sağlık katmak dışında sizlere bu nimetlerden de faydalanma imkanı sunacaktır. “Cenneti pedallamadan ölmeyin” sloganıyla herkesi aracının arkasına bisikletini takarak gelmeye ve İkizdere yaylalarında bisiklet sürmeye davet ediyorum. Mutluluğu satın alamazsınız ama bir bisiklet alabilirsiniz” dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş