-RİZE VALİ YARDIMCILARI DEĞİŞTİ

-RİZE VALİ YARDIMCILARI DEĞİŞTİ -VALİ YARDIMCISI DR.EMRE NEBİOĞLU SAKARYA-KOCAALİ KAYMAKAMLIĞINA, ABDULLAH ŞEN GİRESUN-KEŞAP KAYMAKAMLIĞINA ATANDI. İSMET KÖSOĞLU RİZE-Cumhurbaşkanının imzalayarak Resmi gazetede yayınlanan Vali yardımcısı ve Kaymakam atamaları yürürlüğe girdi.471 Vali Yardımcısı ve Kaymakam tayinlerinde Rize Valiliğinin iki Vali yardımcısı da değişerek yeni Vali Yardımcıları atandı. Bir süredir Rize’de görev yapan Vali yardımcıları Dr. Emre Nebioğlu..

Tarih : Okunma : 101 Defa Okundu... Yorum Yap

-RİZE VALİ YARDIMCILARI DEĞİŞTİ

-VALİ YARDIMCISI DR.EMRE NEBİOĞLU SAKARYA-KOCAALİ KAYMAKAMLIĞINA, ABDULLAH ŞEN GİRESUN-KEŞAP KAYMAKAMLIĞINA ATANDI.

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-Cumhurbaşkanının imzalayarak Resmi gazetede yayınlanan Vali yardımcısı ve Kaymakam atamaları yürürlüğe girdi.471 Vali Yardımcısı ve Kaymakam tayinlerinde Rize Valiliğinin iki Vali yardımcısı da değişerek yeni Vali Yardımcıları atandı.

Bir süredir Rize’de görev yapan Vali yardımcıları Dr. Emre Nebioğlu ve Abdullah Şen’i görev süresince yakından tanıdım. Hemşerimiz olan Abdullah Şen ile yıllar öncesinde yine Rize’de görev yaparken çok genç bir Kaymakam adayı iken tanımıştım. ŞEN dostumuzun bu atamalarda şansı çok güzel. Adeta tavaf edercesine memleketi Trabzon etrafında atanıyor. Önce Bayburt, Erzurum, Rize ve şimdide Giresun-Keşap Kaymakamlığı. Kim ne derse desin Trabzonlu olmanın avantajı hemen göze çarpıyor. İçişleri Bakanı da hemşeri olduktan sonra olmaması için sebep yok sanırım.

Duruşuyla çok önemli bir intiba bırakan Erzurum-Horasanlı hemşerimiz Dr. Emre Nebioğlu Sakarya-Kocaali Kaymakamlığına atandı. Eskimeyen dostumuz Alper Balcı’dan boşalan yere gidecek olan Dr. Emre Nebioğlu’nun önümüzdeki günlerde Kocaali’ne gitmesi bekleniyor.

Sakarya-Kocaali Kaymakamı Alper Balcı ise Eskişehir Vali Yardımcılığına atandı. Alper Balcı’nın da 10 gün içinde ilişiğini keserek Eskişehir’e gideceği öğrenildi.

Rize’de görev yapmış tanıdıklardan bir diğer atama eski Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek. İçişleri Bakanlığında Personel Genel Müdür Daire Başkanlığından Genel Müdür Yardımcılığına yükselen Gökmen Çiçek’e başarılar diliyorum.

İsmail Bayata Kaymakamımız Hayrabolu Kaymakamlığından Karabük Vali Yardımcılığına atandı.

Rize Vali Yardımcılıklarına Konya-Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran ve Uşak Valiliği Hukuk İşleri Müdürü Ahmet Dalkıran atandı.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş