Rize Ticaret Meslek Lisesinde Mezuniyet Coşkusu

Rize Ticaret Meslek Lisesinde Mezuniyet Coşkusu Rize Merkez Ticaret Meslek Lisesi ve teknik Anadolu Lisesi 2014-2015 Öğretim Yılı mezuniyet töreni Rize İsmail Kahraman Kültür merkezi büyük salonunda okul Müdürleri ,Öğretmenler ve çok sayıda velinin katılımıyla yapıldı. Mezuniyet töreninde okul müdürü Mustafa Güman , öğrencilere geleceğe dair dilek ve temennilerini ilettikten sonra , mezun olan öğrencilere;..

Tarih : Okunma : 33 Defa Okundu... Yorum Yap

Rize Ticaret Meslek Lisesinde Mezuniyet Coşkusu

Rize Merkez Ticaret Meslek Lisesi ve teknik Anadolu Lisesi 2014-2015 Öğretim Yılı mezuniyet töreni Rize İsmail Kahraman Kültür merkezi büyük salonunda okul Müdürleri ,Öğretmenler ve çok sayıda velinin katılımıyla yapıldı.

Mezuniyet töreninde okul müdürü Mustafa Güman , öğrencilere geleceğe dair dilek ve temennilerini ilettikten sonra , mezun olan öğrencilere; kendilerine güvenmeleri gerektiğini ,meslek lisesi öğrencilerinin yaşamın her evresinde gördükleri eğitim ve becerilerini geliştirerek Başarıya ulaşacaklarının altını çizerek mezun olan öğrencilere başarılar diledi.

Mezun olan öğrencilere plaket ve hediyeleri taktım edildikten sonra , coşkulu bir şekilde kep atma töreni yapıldı .Öğrenciler sevinç ve mutluluğu bir arada yaşadıkları gibi , arkadaşlarıyla vedalaşıp hüznü bir arada yaşadılar.

Mezuniyet töreninin hazırlanmasında büyük emeği geçen muhasebe Öğretmeni Zeynep Turna ‘ya okul Müdürü tebrik ve teşekkürlerini ileterek çiçek verdi

Program 10. Yıl marşının coşkulu bir şekilde öğrenciler tarafından söylenip kep atma töreni ile sona erdi.

Dört yıl boyunca büyük emek sarf edip mezun olan tüm öğrencileri tebrik ediyor, üniversite ve sivil hayatlarında kendilerine başarılar diliyorum .

IMG_7378

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş