Rize Tapu Müdürlüğü’nde Görev Değişimi

Rize Tapu Müdürlüğü’nden Atanan 3 Personel İçin Veda Programı Düzenlendi. Rize Tapu Müdürlüğü’nde 2017 Yılından Bu Yana Tapu Sicil Müdür Yardımcısı Olarak Görev Yapan Sevilay Beyaz Nalçak İspir Tapu Müdürlüğü’ne.. Rize Tapu Müdürlüğü’nden Atanan 3 Personel İçin Veda Programı Düzenlendi. Rize Tapu Müdürlüğü’nde 2017 Yılından Bu Yana Tapu Sicil Müdür Yardımcısı Olarak Görev Yapan Sevilay..

Tarih : Okunma : 7 Defa Okundu... Yorum Yap

Rize Tapu Müdürlüğü’nden Atanan 3 Personel İçin Veda Programı Düzenlendi. Rize Tapu Müdürlüğü’nde 2017 Yılından Bu Yana Tapu Sicil Müdür Yardımcısı Olarak Görev Yapan Sevilay Beyaz Nalçak İspir Tapu Müdürlüğü’ne..

Rize Tapu Müdürlüğü’nde Görev Değişimi

Rize Tapu Müdürlüğü’nden Atanan 3 Personel İçin Veda Programı Düzenlendi.

Rize Tapu Müdürlüğü’nde 2017 Yılından Bu Yana Tapu Sicil Müdür Yardımcısı Olarak Görev Yapan Sevilay Beyaz Nalçak İspir Tapu Müdürlüğü’ne Müdür olarak Atandı

İkizdere Tapu Müdürlüğü’ne Tapu Sicil Müdür Yardımcısı ve Müdür Vekili Görevine Atanan Muhammet Uzun ile Kalkandere Tapu Müdürlüğü’ne Tapu Sicil Müdür Yardımcısı ve Müdür Vekili Olarak Ataması Gerçekleştirilen Vasfiye Şahin Uzun’un Onuruna Veda Programı Düzenlendi.

Programda Rize Tapu Müdürü Sultan Bahar, Hizmetlerinden Dolayı Atamaları Yapılan Personellere Plaket Takdim Ederek, Yeni Görevlerinde Başarılar Diledi

 

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş