RİZE MÜFTÜLÜĞÜNÜN DÜZENLEDİĞİ YAYLALARIMIZDA KUR’AN ZİYAFETİ 4.KEZ ANZER’DE YAPILDI.

-RİZE MÜFTÜLÜĞÜNÜN DÜZENLEDİĞİ YAYLALARIMIZDA KUR’AN ZİYAFETİ 4.KEZ ANZER’DE YAPILDI. -YOĞUN İLGİNİN OLDUĞU PROGRAMDA HAFIZLAR KUR’AI KERİM OKUDU İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Rize Müftülüğü tarafından ‘Yaylalarımızda Kur’an Ziyafeti’ İkizdere-Anzer-Ballıköyde 4.kez yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Ballıköy-Anzer Köy meydanında düzenlenen Kur’an ziyafetine Ballıköy Köyü Muhtarlığı ve köy halkı güzel bir ev sahipliği yaptı, Açılış konuşmasını yapan Köy Muhtarı Remzi Güzel..

Tarih : Okunma : 29 Defa Okundu... Yorum Yap

-RİZE MÜFTÜLÜĞÜNÜN DÜZENLEDİĞİ YAYLALARIMIZDA KUR’AN ZİYAFETİ 4.KEZ ANZER’DE YAPILDI.

-YOĞUN İLGİNİN OLDUĞU PROGRAMDA HAFIZLAR KUR’AI KERİM OKUDU

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Rize Müftülüğü tarafından ‘Yaylalarımızda Kur’an Ziyafeti’ İkizdere-Anzer-Ballıköyde 4.kez yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Ballıköy-Anzer Köy meydanında düzenlenen Kur’an ziyafetine Ballıköy Köyü Muhtarlığı ve köy halkı güzel bir ev sahipliği yaptı, Açılış konuşmasını yapan Köy Muhtarı Remzi Güzel katılan herkese teşekkür etti. İl Müftü Yardımcısı Abdullah Köseoğlu 3 yıldır yaylalarda Kur’an ziyafeti programları gerçekleştirdiklerini belirterek “Bu yıl 4.kez ziyafet programı düzenledik. Programımız oldukça fazla ilgi görüyor. Bundan sonrada yaylalarımızı bu programlarımızla şenlendirmeye devam edeceğiz. Kur’an’ı anlamalı, yaşamalı ve Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın hayatını örnek alarak tatbik etmeliyiz” dedi. İkizdere Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan’da yaptığı konuşmada ’Güzel İkizdere’nin güzel köyü Ballıköy’e bu ziyafet için geldiniz hepiniz teşekkür ediyorum’dedi.

Rize Müftülüğünde görevli Kurra Hafızlardan Davut Bilgin, Hasan Keleş, Taha Taşkın, Yusuf Dönmez, Ahmet Korkmaz Kur-an-ı Kerim okurken Müftülük İlahi Gurubu İlahiler okudu. Din görevlileri tarafından okunan Kur’an-ı Kerim, ilahi ve kasideler, katılımcılar tarafından ilgiyle dinlendi. Ülkenin birliği, bütünlüğü, şehitler ve tüm geçmişler için İl Müftü Yardımcısı Abdullah Köseoğlu tarafından dua edildi.

Rize Müftülüğü ve İkizdere Müftülüğü tarafından düzenlenen programa, İkizdere Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan, Rize İl Müftü Vekili Naci Çakmakçı, Rize İl Müftü Yardımcısı Abdullah Köseoğlu, Kalkandere Müftüsü ve İkizdere Müftü Vekili Serkan Yalçın, İkizdere Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Salih Çepnioğlu, İlçe Özel İdare Müdürü İrfan Türkyılmaz. İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Aksu, ÇAYKUR Genel Müdürlüğünde Daire Başkanı Rahmi Şenkaya ve din görevlileri, köy sakinleri ve cıvar köylerden çok sayıda kişi katıldı. Gün boyunca ÇAYKUR Genel Müdürlüğüne ait seyyar çay aracı katılımcılara sıcak çay ikramında bulundu.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş