RİZE MÜFTÜLÜĞÜ 57 KİŞİLİK EKİPLE OSMANİYEDE

RİZE MÜFTÜLÜĞÜ 57 KİŞİLİK EKİPLE OSMANİYEDE İSMET KÖSOĞLU RİZE-Güneydoğuda 10 ilimizde meydana gelen depremde mağdur insanlara yardımcı olmak amacıyla Rize Müftülüğü hazırladığı 57 kişilik kurtarma ekibiyle Osmaniye iline gitti. Müftü Naci Çakmakçı başkanlığında Din görevlileri ve Kur’an Kursu öğrencilerinden meydana gelen 57 kişilik gönüllü ekip Valilik önünde toplandı. Toplantıda Müftü Naci Çakmakçı depremde bizlere de..

Tarih : Okunma : 35 Defa Okundu... Yorum Yap

RİZE MÜFTÜLÜĞÜ 57 KİŞİLİK EKİPLE OSMANİYEDE

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-Güneydoğuda 10 ilimizde meydana gelen depremde mağdur insanlara yardımcı olmak amacıyla Rize Müftülüğü hazırladığı 57 kişilik kurtarma ekibiyle Osmaniye iline gitti.

Müftü Naci Çakmakçı başkanlığında Din görevlileri ve Kur’an Kursu öğrencilerinden meydana gelen 57 kişilik gönüllü ekip Valilik önünde toplandı. Toplantıda Müftü Naci Çakmakçı depremde bizlere de ihtiyaç var. Elimizden gelen bütün çabayı kardeşlerimiz için göstereceğiz. Osmaniye’de görev verildi’’ dedi. Müftülük ekibinin yola çıkmadan önce Valilikteki buluşmasında Vali Kemal Çeber’de bir konuşma yaptı. Vali Kemal Çeber’ ’çok üzücü günler yaşıyoruz. Deprem gibi afet ile karşı karşıya kaldık. Birçok bina ve ev yıkıldı veya hasar gördü.10 şehirde yaşayan insanlarımız kış günü çok mağdur. Hiç bir şeyleri kalmadı. Rize olarak bir nebze olsun yardımcı olmak istiyoruz. Yardım götüren araçlarımız yola çıktı. Müftülüğümüz hazırladığı ekiple Osmaniye’de çalışma yapacak, Allah yardımcıları olsun’’ diyerek 57 gönüllü ekibi Osmaniye’ye uğurladı.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş