RİZE MASTERLER VE VETERANLAR DERNEĞİ AYAK TENİSİ TURNUVASI

RİZE MASTERLER VE VETERANLAR DERNEĞİ AYAK TENİSİ TURNUVASI Bu yıl rize masterler ve veteranlar derneği tarafından ikincisi düzenlenen AYAK TENİSİ TURNUVASI sona erdi. Abdullah KALAFATAOĞLU organizasyonunu üstlendiği turnuvaya 16 takım altmış futbolcu  iştirak etti. Turnuva aktif futbolcular grubu ve Veteran futbolcular grubu olarak iki ayrı kategori altında oynandı. Aktif futbolculara altı takım katılırken aktif futbolcular..

Tarih : Okunma : 35 Defa Okundu... Yorum Yap

RİZE MASTERLER VE VETERANLAR DERNEĞİ AYAK TENİSİ TURNUVASI

Bu yıl rize masterler ve veteranlar derneği tarafından ikincisi düzenlenen AYAK TENİSİ TURNUVASI sona erdi. Abdullah KALAFATAOĞLU organizasyonunu üstlendiği turnuvaya 16 takım altmış futbolcu  iştirak etti.

Turnuva aktif futbolcular grubu ve Veteran futbolcular grubu olarak iki ayrı kategori altında oynandı. Aktif futbolculara altı takım katılırken aktif futbolcular grubunda OKTAY GÜMÜŞ, AHMET PAPAKER ve OZAN PAPAKER den oluşan SON ŞAMPİYON takımı şampiyonluğa ulaşan taraf oldu. Veteran futbolcular grubunda ise on takım iki grupta mücadele etti finalde ABDULLAH KALAFATOĞLU, KILIÇARSLAN KOPUZ, MİKAİL ÜZÜMCÜ ve EMİN SÜMER den oluşan RİZE MASTERLER & VETERANLAR takımı kupaya uzanan ekip oldu. Final müsabakalarının ardından oynanan süper kupa finalini ise SON ŞAMPİYON takımı kazanarak geçen yıl olduğu gibi iki kupayla başarılarını taçlandırdılar.

İnanılmaz keyifli geçen turnuvanın ardından şampiyon takımlara kupa ve madalya töreni düzenlendi. Turnuva organizasyonu sorumlusu; Abdullah KALAFATOĞLU bu yıl ikincisini düzenlediğimiz turnuvanın harika geçtiğini, özellikle aktif futbolcular finalinin inanılmaz bir çekişmeye sahne olduğunu söyledi. Çok sayıda sporcunun iştirak ettiği organizasyona tek sponsor olarak boya ve saha çizim malzemelerini sağlayan derneğimizin kiymetli üyesi Mehmet Akif KÖSEOĞLU’na yaptığı katkılardan dolayı çok teşekkür ederiz. diyen KALAFATOĞLU önümüzdeki yıllarda amaçlarının hem kalite olarak hem de katılım sayısı olarak daha fazla sayıya ulaşmak olduğunu söyledi. Katılan tüm sporculara teşekkür ederiz diyerek sözlerini tamamladı.

HBER: NECATİ DİLİ

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş