Rize li Hakemlerden Sezon Acılışı

Sezon Açılışında Rize Hakem Camiasında Özlenen Tablo 10 Eylül 2013 tarihinde MHK tarafından Rize İl Hakem Kurulu yeniden yapılandırılarak Rize’de yeni bir dönem başlamıştı. Hakemlerin evi olarak bilinen dernek lokali birtakım sorunlar nedeniyle kullanılamıyordu. İl Hakem Kurulu, başkanı Serdar Serdar önderliğinde yıllardır aktif olmayan dernek lokali sorunlar çözülerek hakem ve gözlemcilerin hizmetine sunuldu. TFFHGD Rize..

Tarih : Okunma : 19 Defa Okundu... Yorum Yap

Sezon Açılışında Rize Hakem Camiasında Özlenen Tablo

10 Eylül 2013 tarihinde MHK tarafından Rize İl Hakem Kurulu yeniden yapılandırılarak Rize’de yeni bir dönem başlamıştı. Hakemlerin evi olarak bilinen dernek lokali birtakım sorunlar nedeniyle kullanılamıyordu. İl Hakem Kurulu, başkanı Serdar Serdar önderliğinde yıllardır aktif olmayan dernek lokali sorunlar çözülerek hakem ve gözlemcilerin hizmetine sunuldu.

TFFHGD Rize Şubesi’nin aktif hale gelmesinin ardından dernek başkanlığına seçilen Ulusal Yardımcı Hakem Fethi KAYIŞ dernek lokalinin iç dizaynını yeniden yapılandırarak derneği daha temiz ve nezih bir yer haline getirdi.

2013 – 2014 sezonunu başarılı ve sorunsuz bir şekilde geçiren Rize İl Hakem Kurulu 2014 -2015 sezonun başlangıcında Derepazarı İlçe stadında güzel bir açılış yaparak hakem ve gözlemcilerine moral ve motivasyon verdi. Sezon açılışına çok sayıda hakem ve gözlemci katıldı. Kokteyl şeklinde devam eden programda bir de pasta kesildi.

TFFHGD genel sekreteri Sn. Osman AVCI’nın gönderdiği antrenman malzemeleri dağıtıldı. Programın devamında TFFHGD Rize Şubesi Başkancı Fethi Kayış kısa bir konuşma yaptı. Kayış: “Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım sizlerin 24 saat hizmetinde olacağımızı bilmenizi isterim Bizler dernek lokalini en iyi şartlarda yenileyerek hakemlerin kullanımına açtık. Yakında lig müsabakalarını izlemek için girişimlerimizi yaparak lig tv ve diğiturk sizlerin hizmetine kazandıracağız sizlerin huzurunda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı. Sn Kadir TOPBAŞ ve TFFHGD Genel merkez sekreteri Sn Osman AVCI ya kıyafet ve Dernek lokaline yapmış oldukları diğer yardımlarından dolayı sonsuz teşekkür ederiz. Bu yardımları Rizeli hakem ve gözlemciler asla unutmayacaktır.” İfadelerini kullandı.

Rize İl Hakem Kurulu Başkanı “Sevgili hakemler sizler en iyisine laiksiniz. İnanınki birlik beraberlik kardeşlik içerisinde olun başarı kendiliğinden gelecektir. Yeni bir jenerasyon oluşturma gayreti içerisindeyiz. Genç üniversite mezunu İngilizce eğitimi almış bir jenerasyon geliyor.

Önümüzdeki yıllarda Türkiye liglerinde Rizeli hakemlerinin sayısı arttırmaya çalışacağız. Bu sizlerin ve bizlerin özverili çalışmasıyla olacaktır. Sizlerin huzurunda dernek başkanı ve yönetim kuruluna yapmış oldukları çalışmalarından dolayı tebrik ve teşekkür eder başarılarının devamını dilerim.” Şeklinde konuşmasını bitirdi .

HABER:FOTO: OSMAN KÖSEOĞLU

rize hakemleraçılış rizevizyonrize hakem derneği açılış rizevizyon

Rizevizyon / Derepazarı

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş