Rize Kendirli’den Merve Güveli, Kim Milyoner Olmak İsterde Başarılı Bir Yarışma Çıkardı

Rize Kendirli’den Merve Güveli, Kim Milyoner Olmak İsterde Başarılı Bir Yarışma Çıkardı Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programı “Kim milyoner olmak ister’de bu akşam Rize Kendirli’den Merve Güveli yarıştı.Çok başarılı bir yarışma çıkaran Marmara Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü öğrencisi olan Merve Güveli, 9. soruda 30 bin TL alarak yarışmadan çekildi. Türkiye’nin en çok..

Tarih : Okunma : 118 Defa Okundu... Yorum Yap

Rize Kendirli’den Merve Güveli, Kim Milyoner Olmak İsterde Başarılı Bir Yarışma Çıkardı

Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programı “Kim milyoner olmak ister’de bu akşam Rize Kendirli’den Merve Güveli yarıştı.Çok başarılı bir yarışma çıkaran Marmara Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü öğrencisi olan Merve Güveli, 9. soruda 30 bin TL alarak yarışmadan çekildi.

Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programı “Kim milyoner olmak ister’de bu akşam Rize Kendirli Beldesinden Şakir Güveli’nin kızı Merve Güveli yarıştı.Çok başarılı bir yarışma çıkaran ve ilk sorularda zorlanmayan Marmara Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü öğrencisi olan Güveli, 8. soruda 30 TL kazandıktan sonra 60 bin TL’lik 9. soruda yarışmadan çekildi.

60 bin TL’lik 9. soruda Almaya’nın Karsruhe kentinde bir adam,hangi hayvanın yavrusunun peşine takılıp israrla takip etmesinden dolayı kendini tehtid altında hissederek polisi aramıştır ? sorulan A: Sincap B: Tavşan C: Tilki D: Rakun sorusuna rizikoya girmeyerek yarışmadan çekildi.Sorunun doğru cevabı Sincap’tı

Murat Yıldırım Yönetimin sunduğu Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programı “Kim milyoner olmak ister’de bu akşam Rize Kendirli’den Merve Güveli yarıştı

Yarışmaya istanbul’dan katılan Doğma büyüme İstanbullu olan 20 yaşındaki Merve Güveli, aslen Rize Kendirli Beldesinden.

Marmara Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü öğrencisi olan Merve Güveli, özel eğitim öğretmenliği bölümünde de yan dal yapıyor.Bu akşam çok başarılı bir yarışma çıkaran ve 9.soruda 60 TL’lik soru’da riske girmeyerek 30 TLödül kazanan başarılı yarışmacı kazandığı parayı eğitim hayatı için kullanmayı planlıyor.

Güzel bir yarışma çıkaran yeğenimiz Merve Güveli’yi www.rizevizyon.com adına tebrik ediyorum

Osman KÖSEOĞL

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş