RİZE İLÇELERİNDE TEK KÖPEK BARINAĞI YİYECEK YARDIMI BEKLİYOR

RİZE İLÇELERİNDE TEK KÖPEK BARINAĞI YİYECEK YARDIMI BEKLİYOR BELEDİYE BAŞKANI HAKAN KARAGÖZ’’KADIN NOTERİMİZİN KURDUĞU BARINAK BÖLGEMİZE HAYVAN SEVGİSİNİ ÖĞRETTİ’’ İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE- Rize’nin Köpek Barınağı olan tek ilçesi İkizdere’de 6 yıl önce Noter Berran Altunecim’in kurduğu barınak yiyecek yardımı bekliyor. İkizdere’de Belediyenin himayeleriyle birçok sokak hayvanına evsahiplği yapan Köpek Barınağı hakkında bir açıklama yapan Belediye..

Tarih : Okunma : 18 Defa Okundu... Yorum Yap

RİZE İLÇELERİNDE TEK KÖPEK BARINAĞI YİYECEK YARDIMI BEKLİYOR

BELEDİYE BAŞKANI HAKAN KARAGÖZ’’KADIN NOTERİMİZİN KURDUĞU BARINAK BÖLGEMİZE HAYVAN SEVGİSİNİ ÖĞRETTİ’’

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE- Rize’nin Köpek Barınağı olan tek ilçesi İkizdere’de 6 yıl önce Noter Berran Altunecim’in kurduğu barınak yiyecek yardımı bekliyor.

İkizdere’de Belediyenin himayeleriyle birçok sokak hayvanına evsahiplği yapan Köpek Barınağı hakkında bir açıklama yapan Belediye Başkanı Hakan Karagöz şunları söyledi’’ Bir insan düşünün 22 yıl Ankara’da avukatlık yapıp devamında mesleki kariyerine Noter olarak devam etmek istiyor ve noter olarak ilk görev yeri İkizdere’ye geliyor. Küçük ilçe noterlik ofisi 6 m2 işine odaklanıyor ama sokaktaki sokak hayvanlarını da yalnız bırakmıyor. İşinden arta kalan zamanlarını hep onlarla geçirip kendi cebinden paralar harcıyor hatta bana söylediği dairemi satıp İkizdere’ye gelmiştim dönerken dairemin parasının 4/1 ile dönüyorum olduğu gibi İkizdere’deki Sokak hayvanlarına harcadı parasını.

Barınak kurulmasına sebep oldu

Noterimiz Berran Hanım, ilçede algıyı değiştirdi, barınak kurulması için büyük gayret gösterdi o zamanki Belediye Başkanımız Hasan Kösoğlu’da büyük destek verdi. Zamanla yapılan güzellikleri gördükçe halk da katkı sağladı yani tüm paydaşları oyunun içine çekti.

Rize ilçelerinde tek

İkizdere köpek barınağı kurulduğunda Rize de ilçeleri içinde ilkti bizler de göreve geldiğimizde bayrağı devir alıp imkânlar elverdiğince hizmete devam ediyoruz. Şu an İlimizde Valilik himayesinde ilgili tüm kurumların katılımı ile bir birlik kurulma aşamasında ve örnek olabilecek bir çalışma. Rize İlimiz içinde belki de sokak hayvanları ile ilgili en az sorunu İkizdere yaşıyor çünkü yönetilebilir bir süreç yaşıyoruz bu kurulan barınağın, edinilen tecrübenin ve bu konunun sürdürülebilir duruma gelmesinin ürünüdür ve bunda eski noterimin emeği büyüktür.

Köpekler için yem istiyoruz

Noterim yaklaşık 6 yıl oldu İkizdere den ayrılalı ama bir an olsun barınaktan ilgisini çekmedi her şeyiyle ilgileniyor ve her ay kendi imkânları ile barınağımıza köpek maması gönderiyor. Çok şeyler söylerim bu “GÜZEL

YÜREK” in İlçeme bıraktığı iz için. Güzel yüreği için her yerde fahri hemşerimiz olduğunu göğüs kabartarak söylediği için. Sevgili İkizdere eski noterimin Berran ALTUNTECİM Hanım efendiye ilçem, sokaktaki canlar ve şahsım adına şükranlarımı iletiyorum. Birlikte güzeliz, birlikte güçlüyüz, birlikte İkizdere’yiz’’dedi

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş