Rize Hakemleri TFF Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Baltacı ile Yemekte buluştu

Rize Hakemleri TFF Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Baltacı ile Yemekte buluştu Rize hakemleri sosyal anlamda etkinliklerine devam ederken bir taraftan da Rize’nin önde gelen isimleri ile iletişimlerini sıcak tutmaya çalışıyor. Bir dizi ziyaretler ve toplantılar için Rize’ye gelen Sn. Mustafa Baltacı bu yoğun programlarına rağmen Rize hakemlerine de vakit ayırmayı ihmal etmedi. Çayeli’ndeki 15.02.2015 tarihindeki..

Tarih : Okunma : 49 Defa Okundu... Yorum Yap

Rize Hakemleri TFF Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Baltacı ile Yemekte buluştu

Rize hakemleri sosyal anlamda etkinliklerine devam ederken bir taraftan da Rize’nin önde gelen isimleri ile iletişimlerini sıcak tutmaya çalışıyor. Bir dizi ziyaretler ve toplantılar için Rize’ye gelen Sn. Mustafa Baltacı bu yoğun programlarına rağmen Rize hakemlerine de vakit ayırmayı ihmal etmedi. Çayeli’ndeki 15.02.2015 tarihindeki bu güzel akşam yemeğinde; Baltacı ve Rize İl Hakem Kurulu Başkanı Serdar Serdar ve hakemlerde vardı. Sn. Baltacı ile hakemler arasında içten, samimi ve keyifli bir sohbet havası oluştu. Baltacı, yemekte Rize İl Hakem Kurulu Başkanından Rize hakemleri hakkında genel ve klasman hakemleri için kapsamlı bilgi aldıktan sonra hakemlerle tek tek ilgilenerek hakemlere; “Başarının anahtarı hedef koyup, çok çalıp, cesaretli olmaktır” mesajını verdi.

Sn. BALTACI bu yoğun programına rağmen hakemlerin bu güzel davetine icabet edip,hakemlere göstermiş olduğu bu alakadan dolayı Rize hakemlerinin yemekten memnun ayrılmalarını sağladı. Rize hakemleri de zamanını ayırıp yemeğe katılmalarından dolayı Sn. Mustafa BALTACI’ YA teşekkürlerini ilettiler.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş