Rize Hakemler Ve Gözlemciler Derneğinde Fethi Kayış Yeniden Güven Tazeledi

Rize Hakemler Ve Gözlemciler Derneğinde Fethi Kayış Yeniden Güven Tazeledi Rize Hakemler ve Gözlemeciler Derneğinin olağan üstü genel kurulu yapıldı, mevcut Başkan Fethi Kayış yeniden başkanlığa seçildi. Kongre açılışı 2015 yılında vefat eden Nurullah Köse için bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşımın söylenmesiyle başladı Rize Hakemler ve Gözlemciler Rize şubesinin olağan genel kurul seçimleri..

Tarih : Okunma : 16 Defa Okundu... Yorum Yap

Rize Hakemler Ve Gözlemciler Derneğinde Fethi Kayış Yeniden Güven Tazeledi

Rize Hakemler ve Gözlemeciler Derneğinin olağan üstü genel kurulu yapıldı, mevcut Başkan Fethi Kayış yeniden başkanlığa seçildi.

Kongre açılışı 2015 yılında vefat eden Nurullah Köse için bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşımın söylenmesiyle başladı

Rize Hakemler ve Gözlemciler Rize şubesinin olağan genel kurul seçimleri yapıldı.

Üyelerin Mevcut Başkan Fethi Kayış Başkanlığında tek listeyle gidilen seçimlere Divan başkanlığını Cafer Küçükmustafa yaptı.

Mevcut Başkan Fethi kayış oy kullanan bütün üyelerin oyunu alarak yeniden başkan seçildi,

Yönetim kurulunun görev dağılımı daha sonra yapılacağı belirtildi. Türkiye genelindeki Büyük genel kongrede delege olarak İlimiz şubesini Şu isimlerden oluştu

Serdar Serdar, B.Arif Turan ,İbrahim Karaca, Mehmet Kısal, isimlerinden oluştu

Olağan kongre sonrası kısa bir konuşma yapan Başkan Fethi Kayış, vaktini ayırıp temsil noktasında burada bulunan bütün üyelere teşekkür ederim diyerek sözlerini tamamladı.

Haber-foto: Osman Köseoğlu

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş