RİZE FUTBOL SAHA KOMİSERLERİNDEN ASKF BAŞKANINA ZİYARET

RİZE FUTBOL SAHA KOMİSERLERİNDEN ASKF BAŞKANINA ZİYARET Yeni seçilen Rize futbol saha komiserleri derneği başkan ve yöneticilerden Başkan İdris Ocak, İlyas Yılmaz, Necati Dili ASKF başkanı Ali Çelik’e ziyaretlerinde günün anısına  Türkiye futbol saha komiserleri kravatlarından bir adet taktim ettiler. ASKF başkanı Ali Çelik: bu ziyaretten memnun olduğunu belirterek saha komiserlerine başarılar diledi. Dernek başkan..

Tarih : Okunma : 37 Defa Okundu... Yorum Yap

RİZE FUTBOL SAHA KOMİSERLERİNDEN ASKF BAŞKANINA ZİYARET

Yeni seçilen Rize futbol saha komiserleri derneği başkan ve yöneticilerden Başkan İdris Ocak, İlyas Yılmaz, Necati Dili ASKF başkanı Ali Çelik’e ziyaretlerinde günün anısına  Türkiye futbol saha komiserleri kravatlarından bir adet taktim ettiler. ASKF başkanı Ali Çelik: bu ziyaretten memnun olduğunu belirterek saha komiserlerine başarılar diledi.

Dernek başkan İdris Ocak: Ziyaretlerimiz devam edecektir. Bizde Rize ASKF başkanını arkadaşlarımdan beraber ziyaret etmekten son derece memnun olduğunu belirtti. Rize ASKF de ayrıca ASKF başkanı Ali Çelik’in misafiri olan Avukat Çağrı başta günün anısı olarak objektiflerimiz de yerini aldı

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş