RİZE DOSTU BAYBURT GAZETECİLER CEMİYETİ ONURSAL BAŞKANI YAVUZ’UN BABA ACISI

RİZE DOSTU BAYBURT GAZETECİLER CEMİYETİ ONURSAL BAŞKANI YAVUZ’UN BABA ACISI Bayburt’un en tanınmış alilerinden olan ve 12 yıl Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığını yürüten, gazeteci Sadık Yavuz’un babası Bayburt’un ilk fotoğrafçısı, Foto Yavuz diye tanın Hacı Ahmet Yavuz geçirmiş olduğu kalp krizi sonucunda (94) yaşında vefat etti. Bayburt’un ilk fotoğrafçılarından Ahmet Yavuz, geçen hafta öğle namazını..

Tarih : Okunma : 45 Defa Okundu... Yorum Yap

RİZE DOSTU BAYBURT GAZETECİLER CEMİYETİ ONURSAL BAŞKANI YAVUZ’UN BABA ACISI

Bayburt’un en tanınmış alilerinden olan ve 12 yıl Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığını yürüten, gazeteci Sadık Yavuz’un babası Bayburt’un ilk fotoğrafçısı, Foto Yavuz diye tanın Hacı Ahmet Yavuz geçirmiş olduğu kalp krizi sonucunda (94) yaşında vefat etti. Bayburt’un ilk fotoğrafçılarından Ahmet Yavuz, geçen hafta öğle namazını müteakiben Bayburt’un tarihi Yakutiye Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından, ebedi istirahatgahı olan Şehit Osman mezarlığına defnedildi.

1926’da Bayburt’ta doğan, Foto Yavuz’un babası Mahmut Yavuz, Bayburt’un Kırtasor (Kozluk) köyü muhtarıdır. Beş çocuk babası olan muhtar Mahmut’un çocukları 3 kız 2 erkektir. Geniş bir aileye sahip olan Foto Yavuz, ilk evliliğinden 3 erkek ve 2 kız, 1962’deki ikinci evliliğinden de 2 kızı olup, 60’tan fazla toruna sahiptir.

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanlığını yürüten ve zaman, zaman Rizeli meslektaşlarını Bayburt’ta misafir eden, gazeteci, iş adamı Sadık Yavuz’a babasının vefatı üzere başsağlığı dileğinde bulunmak üzere Bayburt’a giden, Rizeli gazeteci yazar B. Ali Kavalcı’nın bu ziyaretinden bir hayli duygulandığını dile getiren, Bayburtlu Gazeteci Sadık Yavuz, “Meslek dayanışması ve gerçek dostluklar böyle acı ve sevinçli günlerde paylaşılınca gerçeğe ermiş olur. Şahsının ve Rize’deki basın camiasındaki arkadaşlarımızın da taziyelerini iletmek üzere ilimize gelerek bizlerin baba acısını paylaşan bayram ali kavalcı dostuma ve ailesine sonsuz dua ve teşekkürlerimi sunuyorum. Telefonla bizleri arayan Rizeli gazeteci ve yazar dostlarımıza şahsım ve Yavuz ailesinin büyüğü olarak sonsuz teşekkürlerimizi iletiyorum. Allah razı olsun. Sizlerin ve tüm Rizeli dost ve meslektaşlarımın ölmüşlerine Allah’tan rahmet diliyorum.” diyerek yüksek memnuniyetlerini dile getirdi.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş