RİZE BLD.BŞK. PROF.DR.REŞAT KASAP’IN ÜÇ AYLAR VE REGAİP KANDİLİ KUTLAMA MESAJI‏

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm vatandaşların Üç Aylar ve Regaip Kandilini Kutladı. Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, yayımladığı mesajında; Yüce Rabbimizin ahiret yolculuğundan önce herkese tanıdığı fırsatlar vardır. Bugünlerde ulaştığımız üç aylar bu vesilelerin hiç kuşkusuz en bereketlisidir. Öncelikle bizi bolluk ve feyzinden yararlanmayı..

Tarih : Okunma : 17 Defa Okundu... Yorum Yap

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm vatandaşların Üç Aylar ve Regaip Kandilini Kutladı.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, yayımladığı mesajında;

Yüce Rabbimizin ahiret yolculuğundan önce herkese tanıdığı fırsatlar vardır. Bugünlerde ulaştığımız üç aylar bu vesilelerin hiç kuşkusuz en bereketlisidir. Öncelikle bizi bolluk ve feyzinden yararlanmayı umduğumuz yüce mevlaya ebedi şükürler diliyorum.

Kandiller zincirinin de başlangıcı olan Regaip Kandilinde kendimizi sorgulamaya ve diyanetin manevi diyarında arzu ettiğimiz gönül huzuru gereksinimiz daha da çoğalmaktadır. Paydaşlık edeceğimiz bu kutsal vakit dilimini fırsat bilerek, Yüce Dinimizin bizden istediği, sevgi, saygı ve hoşgörü platformunun kurulmasına, bağlılık ve kardeşliğimizin güçlenmesine, adem evladı ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına çaba göstermeliyiz.

Bu his ve fikirlerle başta hemşehrilerim olmak üzere ülkemiz ve bütün İslam aleminin üç aylarını ve Regaip Kandili’ni tebrik ediyor, özellikle İslam dünyasının her çevresinde akan kanların durması için Yüce Allah’a dua ve niyaz ediyorum.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş