RİZE BELEDİYESİ BAYANLAR YILDIZ BASKETBOL TAKIMI TÜRKİYE 4.OLDU

Rize Belediyesi  Yıldız Bayan Basketbol Takımı, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ı makamında ziyaret etti. Türkiye Basketbol federasyonu (TBF) Hatay da oynanan Yıldız Bayanlar Türkiye şampiyonasında, Rize Belediyesi  Yıldız Bayan Basketbol Takımı Türkiye dördüncüsü oldu. 900 ‘ü aşkın takımın yarıştığı müsabakalardan tek Belediye takımı olarak turnuvada Türkiye 4. Sü olan Rize Belediye Yıldız Bayan..

Tarih : Okunma : 17 Defa Okundu... Yorum Yap

Rize Belediyesi  Yıldız Bayan Basketbol Takımı, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ı makamında ziyaret etti.

Türkiye Basketbol federasyonu (TBF) Hatay da oynanan Yıldız Bayanlar Türkiye şampiyonasında, Rize Belediyesi  Yıldız Bayan Basketbol Takımı Türkiye dördüncüsü oldu.

900 ‘ü aşkın takımın yarıştığı müsabakalardan tek Belediye takımı olarak turnuvada Türkiye 4. Sü olan Rize Belediye Yıldız Bayan Basketbol Takımı Sporcu ve Antrenörlerini Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, makamında kabul etti.

BAŞKAN KASAP, BAŞARILI SPORCULARI TEBRİK ETTİ..

 Makamda gerçekleştirilen ziyarette Başkan Kasap, yaptığı açıklamada; “Kulüp temsilcisi, Antrenör, Sporcular ve Belediye yönetimimizin gayretleri ile  ortaya çıkarılan  çok önemli bir sonuç.  Karadeniz Bölgesi ve Anadolu şampiyonluklarında yaklaşık 972 takım ve Fenerbahçe ile yapılan maç sonucunda Türkiye dördüncülüğü elde eden Yıldız Kızlarımız büyük bir başarı sağladılar. Takım içerisinde ayrıca “En değerli oyuncu” ve milli takıma seçilen Erdenay Topçu ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.

Takım Antrenörü Mehmet Kaputoğlu,” Hedeflerimizi hep yüksek tuttuk ancak çok zor karşılaşmalar geçirdik. Türkiye 4. Sü olduk. Turnuva da bizden desteğini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Prof. Dr. Reşat Kasap’a Kulüp yöneticilerimize,  azimli çalışmaları ile sporcularımıza “en değerli oyuncu” ve milli takıma seçilen Erdenay Topçu, kızımıza bende çok teşekkür ediyorum. dedi.

 IMG_8950IMG_8972

 

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş