RİZE BELEDİYE GENÇ KIZLAR BÖLGE ŞAMPİYONU

RİZE BELEDİYE GENÇ KIZLAR BÖLGE ŞAMPİYONU 5 Takımın katılımım ile  Trabzon da oynanan genç kızlar  Türkiye futbol şampiyonası bölge şampiyonu müsabakalarında Rize Belediye genç kızlar Futbol takımı Trabzon’daki maçlarda gol yemeden  bölge şampiyonu oldu. Bu müsabakalara Trb. İdman ;ocağı, Deniz Üstü, Kardelen spor, Kavak Meydanı spor ve Rize Belediye Bayan futbol takımı katıldı. Rize Belediye..

Tarih : Okunma : 16 Defa Okundu... Yorum Yap

RİZE BELEDİYE GENÇ KIZLAR BÖLGE ŞAMPİYONU

5 Takımın katılımım ile  Trabzon da oynanan genç kızlar  Türkiye futbol şampiyonası bölge şampiyonu müsabakalarında Rize Belediye genç kızlar Futbol takımı Trabzon’daki maçlarda gol yemeden  bölge şampiyonu oldu. Bu müsabakalara Trb. İdman ;ocağı, Deniz Üstü, Kardelen spor, Kavak Meydanı spor ve Rize Belediye Bayan futbol takımı katıldı. Rize Belediye Genç kızlar bu birincilikle Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar.

Öte yandan Rize Belediye bayan futbol takımı Rize de 24. haziranda oynanacak olan Bayan Yıldızlar grup futbol müsabakaları maçlarına hazırlıkları devam ediyor.

Rize Belediye spor Genel koordinatörü İdris Ocak: Trabzon da bölge birincisi olarak Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandık. Hem de bu turnuvada gol yemeden zirveyi tamamladık. Birinci olduk. Buse Azak kızımız milli takıma gidecek. Demet kalafat kızımızda Milli takım hocaların tarafından izlendi, takip edildi. Mutluyuz. Diyen Ocak: Bizlere her zaman her konuda maddi ve manevi olarak desteklerini esirgemeyen ve yanımızda olan başta Rize Belediye başkan Prof. Dr Reşat Kasap ve Rize belediye özel kalem müdürü Zekeriya Tüfekçiye teşekkürlerimi sunarım dedi. HABER_ NECATİ DİLİ

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş