RİZE ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ÖĞRENCİLERİ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDULAR

RİZE ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ÖĞRENCİLERİ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDULAR Kırşehir İlinde düzenlenen, 17-18 Yaş Okullar Arası Grekoromen Güreş Turnuvası, Türkiye Şampiyonasına katılan, Rize Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Yavuz Albaş 60 kilo ‘da Türkiye Şampiyonu olarak altın madalya kazandı. Okulun bir diğer öğrencisi, Muhammet Mustafa Arapoğlu ise, 66 kilo ’da Türkiye ikincisi olarak gümüş madalyayı,..

Tarih : Okunma : 27 Defa Okundu... Yorum Yap

RİZE ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ÖĞRENCİLERİ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDULAR

Kırşehir İlinde düzenlenen, 17-18 Yaş Okullar Arası Grekoromen Güreş Turnuvası, Türkiye Şampiyonasına katılan, Rize Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Yavuz Albaş 60 kilo ‘da Türkiye Şampiyonu olarak altın madalya kazandı. Okulun bir diğer öğrencisi, Muhammet Mustafa Arapoğlu ise, 66 kilo ’da Türkiye ikincisi olarak gümüş madalyayı, memleketleri Rize’ye ve okullarına kazandırıldılar. Çaykurspor Güreş Kulübünün lisanslı güreşçileri olan, Yavuz Albaş ve Muhammet Mustafa Arapoğlu’nun bu başarısı okullarında, Okul Müdürü Ali Küçük, sporcuların öğretmenleri, aileleri ve okul öğrencileri tarafından sevinçle karşılanarak tebrik edildiler. Rize İmam Hatip Okulu Müdürü Ali Küçük ve Türkiye Şampiyonu Güreşçilerin Beden Eğitimi öğretmenleri ve Milli Güreş Antrenörleri Hadi Geçim ile birlikte kilolarında, Türkiye Şampiyonu olan okulunun profesyonel güreşçi ve öğrencileri olan, Yavuz Albaş ve Muhammet Mustafa Arapoğlu’nu makamında başarılı güreşçilerini ailelerinin de katıldığı bir programda tam altınla ödüllendirdi.

Rize Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ali Küçük, “Kırşehir ilinde, 42 ilden 500’e yakın öğrencinin katıldığı, Türkiye Okullar Arası Grekoromen Güreş Şampiyonasına bende sporcularımla birlikte gittim. Önemli bir ata sporumuz olan güreş yarışmalarında okulumuzun öğrencisi olan, iki başarılı güreşçimiz Türkiye birinciliği ve Türkiye ikinciliği madalyalarını şehrimize ve okulumuza kazandırmalarından büyük bir onur ve sevinç duydum. Öğrencilerimiz ve alilerini tekrar, tekrar kutluyorum. Onları tam altınla ödüllendirdik. Bu gibi gelecek vaat eden ve gelecek yıllarda, Avrupa ve Olimpiyat şampiyonlukları gibi önemli başarıları ülkemize ve Rize’mize kazandıracak kapasitede olan bu sporcularımıza, sadece bizlerin gönüllü olarak temin ettiği birkaç hediye altınla değil, daha çok sayıda kurum ve kuruluşumuzun bu gibi başarılı çocuklarımıza, öğrencilerimizi maddi ve manevi olarak teşvik ederek, ödüllendirip, destek sağlamaları en büyük arzu ve beklentimizdir. “dedi.

HABER VE FOTOĞRAF: BAYRAM ALİ KAVALCI

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş