RİHDER’DEN “NAMAZLA DİRİLİŞ” KONFERANSI

RİHDER’DEN “NAMAZLA DİRİLİŞ” KONFERANSI Namaz Gönüllüleri Platformu kurucularından Eğitimci-Yazar Abdullah Yıldız Rize İmam Hatipliler Derneğinin (Rihder) organize ettiği “Namazla Diriliş” konulu konferanslar için 2 günlüğüne Rize’ye geliyor. Konferansa katılanlara Abdullah Yıldız’ın, “Haydi Namaza” isimli kitabını hediye edilecek. Rihder Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Furtuna Namaz ibadetinin bizlere hediye edildiği Miraç gecesinin arifesinde böyle bir programı düzenlemekten..

Tarih : Okunma : 23 Defa Okundu... Yorum Yap

RİHDER’DEN “NAMAZLA DİRİLİŞ” KONFERANSI

Namaz Gönüllüleri Platformu kurucularından Eğitimci-Yazar Abdullah Yıldız Rize İmam Hatipliler Derneğinin (Rihder) organize ettiği “Namazla Diriliş” konulu konferanslar için 2 günlüğüne Rize’ye geliyor. Konferansa katılanlara Abdullah Yıldız’ın, “Haydi Namaza” isimli kitabını hediye edilecek.

Rihder Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Furtuna Namaz ibadetinin bizlere hediye edildiği Miraç gecesinin arifesinde böyle bir programı düzenlemekten dolayı mutlu olduklarını, 2 günlük program kapsamında 10 ayrı “Namazla Diriliş” konferansında 10 bin kişiye namazı anlatmayı ve 5 bin kişiye “Haydi Namaza” adlı kitabı ulaştırmayı hedeflediklerini ifade etti.

Rihder tarafından düzenlenen Namaz Gönüllüleri Platformu Sözcüsü Eğitimci-Yazar Abdullah Yıldız katılımıyla ‘Namazla Diriliş’ Konulu konferans 14 Mayıs 2015 perşembe günü saat:19.00 Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezinde verilecek. Perşembe günü sabah Rize’ye gelecek olan Yıldız Namazla diriliş programları kapsamında Güneysu, Çayeli, Pazar, Ardeşen, İkizdere ve Merkez ilçelerinde halka ve İmam Hatip öğrencilerine konferanslar verecek.Program sonunda katılımcılara Haydi Namaza kitabı hediye edilecek.

Araştırmacı-Yazar Abdullah YILDIZ konferansta namazın önemini ayet ve hadislerle, sahabeden ve yaşanmış örneklerle kendisine has bir üslupla anlatacak.GetAttachment (1)

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş