Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN’dan Kıbrıs Barış Harekatı’nın 45. Yılı Kutlama Mesajı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN’dan Kıbrıs Barış Harekatı’nın 45. Yılı Kutlama Mesajı Temmuz 1974 tarihinde gerçekleştirilen “Kıbrıs Barış Harekatı” ile Kıbrıs Türk Halkı’nın can güvenliği ve hürriyeti teminat altına alınmış ve Kıbrıs Türk Halkına uygulanan zulüm sona erdirilmiştir. Bu vesileyle 45. yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük..

Tarih : Okunma : 48 Defa Okundu... Yorum Yap

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN’dan Kıbrıs Barış Harekatı’nın 45. Yılı Kutlama Mesajı Temmuz 1974 tarihinde gerçekleştirilen “Kıbrıs Barış Harekatı” ile Kıbrıs Türk Halkı’nın can güvenliği ve hürriyeti teminat altına alınmış ve Kıbrıs Türk Halkına uygulanan zulüm sona erdirilmiştir. Bu vesileyle 45. yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı’nı kutluyor, Kıbrıs Türk Halkı için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle, gazilerimizi saygı ve şükranla anıyorum.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş