PAZARSPOR 3-3 BODRUMSPOR

PAZARSPOR 3-3 BODRUMSPOR Uzun süredir puan alamayan Şahinler sahasın’da oynadığı Bodrumspor maçından 3-3’lük beraberlikle haftayı bir puanla kapattı. Maçın ilk yarısında iyi oynasakta ferdi hatalar sonucun’da yediğimiz gollerle 2-0 geride kapattık. İkinci yarıda toparlanan Şahinler. 60. dakikada Feyyaz Aydil’in kafa ile indirdiği topta Hakan Aydın’ın golü ile farkı bire indirdik. 83. dakikada Yine Feyyazın asistinde..

Tarih : Okunma : 70 Defa Okundu... Yorum Yap

PAZARSPOR 3-3 BODRUMSPOR

Uzun süredir puan alamayan Şahinler sahasın’da oynadığı Bodrumspor maçından 3-3’lük beraberlikle haftayı bir puanla kapattı.

Maçın ilk yarısında iyi oynasakta ferdi hatalar sonucun’da yediğimiz gollerle 2-0 geride kapattık. İkinci yarıda toparlanan Şahinler. 60. dakikada Feyyaz Aydil’in kafa ile indirdiği topta Hakan Aydın’ın golü ile farkı bire indirdik. 83. dakikada Yine Feyyazın asistinde Hakanın 2. golü ile beraberliği sağladık. 90. dakikada yine basit bir gol ile Bodrumspor 2-3 öne geçti. 90+1. dakikada Kornerden gelen topa Feyyaz kafa şutu ile skora eşitliği getirdi 3-3. Kalan dakikalarda gol için yüklensekte karşılaşma 3-3 beraberlikle sona erdi.

PAZAR SPOR

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş