PAZAR SPOR’DAN İKİ TRANSFER DAHA

 Arhavi’de kamp çalışmalarına devam eden Şahinler bir kaleci birde sağ bek transferi gerçekleştirdi. 2019-2020 sezonu için kadrosunu yavaş, yavaş şekillendiren Şahinler iki oyuncu transfer etti. Kaleye Karaköprü BLD spordan Ebubekir Elihoş alınırken, Sağ beke de Çayırovadan Cevat Kuy alındı. Sağ Bekimiz Cavat Kuy 1993 doğumlu, Antalyaspor alt yapısından yetişip profesyonel olduktan sonra Kartalspor, Sancaktepe, Manavgat, Çatalca, Beylerbeyi,..

Tarih : Okunma : 28 Defa Okundu... Yorum Yap

 Arhavi’de kamp çalışmalarına devam eden Şahinler bir kaleci birde sağ bek transferi gerçekleştirdi. 2019-2020 sezonu için kadrosunu yavaş, yavaş şekillendiren Şahinler iki oyuncu transfer etti.

Kaleye Karaköprü BLD spordan Ebubekir Elihoş alınırken, Sağ beke de Çayırovadan Cevat Kuy alındı. Sağ Bekimiz Cavat Kuy 1993 doğumlu, Antalyaspor alt yapısından yetişip profesyonel olduktan sonra Kartalspor, Sancaktepe, Manavgat, Çatalca, Beylerbeyi, Sinopspor ve Çayırova takımlarında forma giyinmiş. Kalecimiz Ebubekir Elihoş 1996 doğumlu, Şanlıurfasporda 20014 yılında profesyonel olup üç yıl görev aldıktan sonra Karaköprü BLD sporda görev almış.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş