Oppo Reno Türkiye'de satışa çıktı! İşte tüm özellikleri ve fiyatı

Uzun zamandır merakla beklenen Oppo Reno, geçtiğimiz haftalarda tanıtılmış ardından Türkiye lansmanı gerçekleşmişti. Bakın tasarımıyla öne çıkan telefonun özellikleri ve fiyatı ne?  İnce çerçevelerle beraber ekran-kasa oranını yükseltmek isteyen Oppo, ön kamerayı gizleyerek bunu başarmış durumda. Açılıp kapanabilen kameranın bazı sorunlar doğurabileceği düşünülse de şirket çeşitli çözümler yaratmış.  Ön kamerayı açmak için herhangi bir fiziksel..

Tarih : Okunma : 14 Defa Okundu... Yorum Yap

Uzun zamandır merakla beklenen Oppo Reno, geçtiğimiz haftalarda tanıtılmış ardından Türkiye lansmanı gerçekleşmişti. Bakın tasarımıyla öne çıkan telefonun özellikleri ve fiyatı ne? 
Oppo Reno Türkiye'de satışa çıktı! İşte tüm özellikleri ve fiyatı

İnce çerçevelerle beraber ekran-kasa oranını yükseltmek isteyen Oppo, ön kamerayı gizleyerek bunu başarmış durumda. Açılıp kapanabilen kameranın bazı sorunlar doğurabileceği düşünülse de şirket çeşitli çözümler yaratmış. 

Ön kamerayı açmak için herhangi bir fiziksel tuş vesaire bulunmuyor. Fotoğraf çekmek istediğiniz anda ön kamera mekanizmayla beraber kendiliğinden açılıyor. Ayrıca mekanizmayı 20.000’den fazla kez başarıyla kullanabiliyorsunuz. Bu da kamerayı günde 100 kez açmanız halinde 5 yıllık kullanım ömrüne tekabül ediyor. 

Bununla birlikte darbelere karşı bazı önlemler alınmış. Çeşitli sensörlerle beraber Oppo Reno  düşme anınını algılayabiliyor ve ön kameraya gelecek hasarı önlemek için kamerayı kapatıyor.  Söz konusu kameranın çözünürlüğü ise 16 megapiksel. Aynı zamanda 1080p 30 FPS hızında video kaydı yapılabildiğini de belirtelim.

Kaynak: Hürriyet

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş