ÖNEMLİ ÜÇ PUAN

Çaykur Rizespor Kendi sahasında konuk ettiği F.T Antalya sporu her iki yarıda attığı gollerle mağlup ederken çok önemli üç puanı hanesine yazdıran taraf oldu. Müsabaka baştan sona kadar heyecanlı geçerken her iki takımda başarılı bir şekilde mücadele sergilediler. müsabaka sonunda Çaykur Rizespor üç puanı iki golle alarak yoluna devam etti.Süper Lig’in 14. Haftasında Fraport-TAV Antalyaspor’u..

Tarih : Okunma : 58 Defa Okundu... Yorum Yap


Çaykur Rizespor Kendi sahasında konuk ettiği F.T Antalya sporu her iki yarıda attığı gollerle mağlup ederken çok önemli üç puanı hanesine yazdıran taraf oldu.

Müsabaka baştan sona kadar heyecanlı geçerken her iki takımda başarılı bir şekilde mücadele sergilediler. müsabaka sonunda Çaykur Rizespor üç puanı iki golle alarak yoluna devam etti.
Süper Lig’in 14. Haftasında Fraport-TAV Antalyaspor’u konuk eden Çaykur Rizespor’umuz karşılaşmayı 2-1 kazandı. 

İlk yarısını Yasin Pehlivan’ın golüyle 1-0 üstün tamamlayan atmacalarımız ikinci yarıda Milan Skoda ile 59. dakikada farkı ikiye çıkardı. Bu golden 2 dakika sonra konuk Fraport-TAV Antalyaspor, Podolski ile 61. dakikada farkı tekrar ikiye indirdi. 

Geride kalan dakikalarda başka gol olmayınca Yeşil-Mavililerimiz sahadan 2-1 galip ayrılarak Lig’de  puanın 18’e yükseltirken 12. basamakta yer aldı. 

Stat: Çaykur Didi 

Hakemler: Erkan Özdamar, Mustafa Sönmez, Özgür Ertem 

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Moroziuk, Talbi, Meriah, İsmail Köybaşı, Yasin Pehlivan (Dk. 90+3 Selim Ay), Fabricio (Dk. 82 Donsah), Michalak (Dk. 46 Samudio), Fernando (Dk. 81 Onur Bulut), Tunay Torun (Dk. 71 Doğan Erdoğan), Skoda 

Fraport TAV Antalyaspor: Boffin, Veysel Sarı, Naldo, Kudriashov, Eren Albayrak (Dk. 46 Jahovic, Dk. 85 Orgill), Bünyamin Balcı, Nuri Şahin, Fredy (Dk. 81 Hakan Özmert), Sidney Sam, Amilton (Dk. 71 Gökdeniz Bayrakdar), Podolski 

Goller: Dk. 7 Yasin Pehlivan, Dk. 59 Skoda (Çaykur Rizespor), Dk. 61 Podolski (Fraport TAV Antalyaspor) 

Sarı kartlar: Dk. 11 Tunay Torun, Dk. 41 Fabricio, Dk. 76 Doğan Erdoğan (Çaykur Rizespor), Dk. 11 Amilton, Dk. 45 Veysel Sarı (Fraport TAV Antalyaspor)

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş