ÖLÜMÜNÜN 6. YILINDA ANILACAK…

ÖLÜMÜNÜN 6. YILINDA ANILACAK…. Zavendikli Mustafa Yıldız Hocaefendi’nin ölümünün 6. Yıl dönümü münasebeti ile ‘Anma Anlama ve İcazet ‘ programı düzenlenecek. Rize Belediyesi, İrşad Vakfı ve Rize İl Müftülüğü’nün katkılarıyla düzenlenecek olan program İsmail Kahraman Kültür Merkezinde 17 Ekim 2015 Cumartesi saat: 18.00’da gerçekleştirilecek. Programda dünyaca meşhur Rize’de yetişmiş  hemşehrimiz kurra hafız İshak Danış tarafından..

Tarih : Okunma : 17 Defa Okundu... Yorum Yap

ÖLÜMÜNÜN 6. YILINDA ANILACAK….

Zavendikli Mustafa Yıldız Hocaefendi’nin ölümünün 6. Yıl dönümü münasebeti ile ‘Anma Anlama ve İcazet ‘ programı düzenlenecek.

Rize Belediyesi, İrşad Vakfı ve Rize İl Müftülüğü’nün katkılarıyla düzenlenecek olan program İsmail Kahraman Kültür Merkezinde 17 Ekim 2015 Cumartesi saat: 18.00’da gerçekleştirilecek.

Programda dünyaca meşhur Rize’de yetişmiş  hemşehrimiz kurra hafız İshak Danış tarafından Kur’an-ı Kerim okunacak. İstanbul Yıldırım Bayazıt Camii İmam Hatibi Kurra Hafız Mustafa Demirkan’ın da katılacağı program, İyidere Hacı Efendi Camii İmam Hatibi Hafız Mehmet Emin Albayrak tarafından vatandaşlara sunulacak.Screen Shot 2015-10-13 at 10.30.23

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş