Öğretim Üyelerimize En iyi Makale Ödülü

Öğretim Üyelerimize En iyi Makale Ödülü Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğr. Üyesi Doç. Dr. Erdem Cüce, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü Öğr. Üyesi Doç. Dr. Pınar Mert Cüce ve Makine Mühendisliği Doktora Programı öğrencimiz Arş. Gör. Tamer Güçlü, En İyi Makale Ödülü’ne layık görüldü. Öğretim üyelerimiz ve öğrencimizin, SCIE kapsamında..

Tarih : Okunma : 13 Defa Okundu... Yorum Yap

Öğretim Üyelerimize En iyi Makale Ödülü

Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğr. Üyesi Doç. Dr. Erdem Cüce, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü Öğr. Üyesi Doç. Dr. Pınar Mert Cüce ve Makine Mühendisliği Doktora Programı öğrencimiz Arş. Gör. Tamer Güçlü, En İyi Makale Ödülü’ne layık görüldü.

Öğretim üyelerimiz ve öğrencimizin, SCIE kapsamında ve 2.5 etki faktörlü Journal of Thermal Science dergisinde yayımlanan “On the Use of Nanofluids in Solar Energy Applications” başlıklı makalesi, Best Paper Awards’a  (En İyi Makale Ödülü) layık görüldü.

En iyi makale ödülü, 2020 yılından günümüze kadar okunma sayısı, atıf sayısı, indirilme sayısı, kapsam ve içeriği gibi çeşitli alanlarda titizlikle yapılan puanlamalar sonucunda veriliyor.

Ortaya koymuş oldukları bilimsel başarıdan dolayı öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz

HABER: NECATİ DİLİ

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş