NAMAĞLUP ŞAMPİYON RİZE BELEDİYE SPOR U-14 FUTBOL TAKIMI

U-14 Şampiyonu Rize Belediyespor Rize Belediyespor Futbol takımı U-14 Ligini namağlup 1.tamamlayarak Rize Şampiyonu oldu. U-14 futbol Ligini namağlup tamamlayan Rize ,Belediye spor  kupa bölümlerine bir yenisini daha ekledi. Muhammed akarsu Antrenörlük yaşamında bir ilk yaşadı. Takımını sırtlayarak şampiyonluğa erişti. Kendisi için unutamayacağı bir anı oldu. Diyebiliriz. Bizde kendisine başarılar diliyoruz. HABER: NECATİ DİLİ 2022–2023..

Tarih : Okunma : 51 Defa Okundu... Yorum Yap

U-14 Şampiyonu Rize Belediyespor

Rize Belediyespor Futbol takımı U-14 Ligini namağlup 1.tamamlayarak Rize Şampiyonu oldu.

U-14 futbol Ligini namağlup tamamlayan Rize ,Belediye spor  kupa bölümlerine bir yenisini daha ekledi. Muhammed akarsu Antrenörlük yaşamında bir ilk yaşadı. Takımını sırtlayarak şampiyonluğa erişti. Kendisi için unutamayacağı bir anı oldu. Diyebiliriz. Bizde kendisine başarılar diliyoruz.

HABER: NECATİ DİLİ

2022–2023 Futbol sezonu Rize ili U-14 Ligi’nde Şenol Birol Futbol Sahasında oynanan final maçında Rize Belediyespor, Ardeşenspor’u 2–0 mağlup ederek Rize şampiyonu oldu.

Rize Belediyespor, 9 maçta, 8 galibiyet, 1 beraberlikle 22 puan toplayarak grup maçlarını 1. Sırada tamamladı. Grubunu birinci sırada tamamlayan Rize Belediyespor, yarı final maçında K.V.Veliköyspor’u 4-1 mağlup ederek final oynamaya hak kazandı.

Final müsabakasında İlk yarısı 0–0 biten maçın 2. yarısında Rize Belediyespor, Ardeşenspor’u’ u Ramazan ve rakip takımın kendi kalesine attığı golle 2–0 mağlup etti.

Antrenörlük döneminin ilk şampiyonluk sevincini yaşadığını belirten Rize Belediyespor Antrenörü Muhammet AKARSU; “ iyi başladığımız sezonu, şampiyon olarak tamamladığımız için çok mutluyuz. İnşallah il dışında ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Şampiyonluğumuzda bizlerden maddi ve manevi desteğini esirgemeyen başta Rize Belediye Başkanımız Rahmi METİN’e, kulüp başkanımız Mustafa KÖROĞLU’na, ayrıca sezon başından itibaren benimle beraber olan Cengiz UÇAK, Kadir CEVAHİR ve Mustafa KUK hocalarıma teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Alınan sonuçlar neticesinde Rize Belediyespor U-14 takımı 30 Mart-2 Nisan tarihleri arasında Gümüşhane ilinde düzenlenecek olan Karadeniz Bölge şampiyonasında ilimizi temsil edecek.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş