Mustafa Kalafatoğlu Çay Kur Rizespor Alt yapısında Antrenör ( NOSTALJİ )

Mustafa Kalafatoğlu Çay Kur Rizespor Alt yapısında Antrenör Mustafa Kalafatoğlu Ç.Rizespor alt yapısında futbola başladı Bugün Yine Çay kur Rize spor alt yapısında Antrenör olarak görev yapmaktadır. 1997 senesinde evlenen Mustafa Kalafatoğlu evli ve üç erkek çocuk babasıdır. “ Futbola Ç.Rizespor alt yapısında başladım. “ diyen Kalafatoğlu 1988-1989 senesinde profeyonel olarak yine Rizesporda futbola devam..

Tarih : Okunma : 340 Defa Okundu... Yorum Yap

Mustafa Kalafatoğlu Çay Kur Rizespor Alt yapısında Antrenör

Mustafa Kalafatoğlu Ç.Rizespor alt yapısında futbola başladı Bugün Yine Çay kur Rize spor alt yapısında Antrenör olarak görev yapmaktadır.

1997 senesinde evlenen Mustafa Kalafatoğlu evli ve üç erkek çocuk babasıdır.

“ Futbola Ç.Rizespor alt yapısında başladım. “ diyen Kalafatoğlu 1988-1989 senesinde profeyonel olarak yine Rizesporda futbola devam ettim. 5 yıl futbol oynadım. 1993 senesinde Rize Pazarspor’ da 3 yıl futbol oynadım. 1996-1997 senesinde Ağrı sporda 3 sezon futbol oynadım. Ağrı spor o sezon 1996-1997 sezonunda Namağlup olarak 2. lige çıktık. O sezon 2. ligde playofda Diyarbakır’a yenilerek 1. lige çıkma şansını kaybettik. Daha sonra Iğdır sporda futbol oynadım. Orada kupa kaldırarak şampiyonluk yaşadık. 2. lige çıktık. Ağrı ve Iğdır’da takım kaptanlığı yaptım. 2004-2005 sezonunda Kars spor’da antrenör olup futbolu bıraktım diyen Kalafatoğlu Kars spor’da 40 maçın 40’ında puan alarak yine namağlup olarak Karsspor’u 3. lige taşımayı ekip olarak başardık. O dönemde Karspor’da Rize’den 11 futbolcu benimle birlikte Kars spor’da mücadele ettiler. Kars’tan sonra Iğdırspor’da hocalık yaptım. UEFA B lisansı aldıktan sonra tekrar UEFA A lisansını da aldım tekrar antrenör olarak Ç.Rizespor alt yapısı antrenörü olarak geri döndüm. Ekip arkadaşlarımla uyum içerisinde çalışıyorum.

Hedefim “ Rize antrenörlerinin Türkiye piyasasında yer edinip Rize ve bölge futbolcularını bir yerden taşıyabilmek. Aynı zamanda bugün geriye dönüp baktığımda profesyonel liglerde oynayan ayrıca Milli takım formasını giyen sporcuları yetiştirmenin gururunu yaşıyorum ‘’dedi. Vizyonunun çok geniş olduğu vurgusunu da yakalamış oldum Mustafa hocaya ve diğer hocalarımız ada başarılar dilerim.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş