Milletvekili Karal Çocukları Sevindirmeye Devam Ediyor

Rize Milletvekili ve 1 Kasım 2015 Milletvekili seçimleri, Ak Parti Rize birinci sıra milletvekili adayı Hasan Karal, Rize ve İlçelerinde teşkilat mensuplarıyla birlikte sürdürdüğü seçim çalışmaları ziyaretlerinde, karşılaştığı çocuklara bir hayli ilgi gösteriyor. Sokak ve mahalle aralarında tatil günü oynayan çocukların isimlerini, okudukları okulu, büyüyünce meslek olarak hangi branşta kariyer yapacağı, babasının mesleği gibi sorunlarla..

Tarih : Okunma : 14 Defa Okundu... Yorum Yap

Rize Milletvekili ve 1 Kasım 2015 Milletvekili seçimleri, Ak Parti Rize birinci sıra milletvekili adayı Hasan Karal, Rize ve İlçelerinde teşkilat mensuplarıyla birlikte sürdürdüğü seçim çalışmaları ziyaretlerinde, karşılaştığı çocuklara bir hayli ilgi gösteriyor. Sokak ve mahalle aralarında tatil günü oynayan çocukların isimlerini, okudukları okulu, büyüyünce meslek olarak hangi branşta kariyer yapacağı, babasının mesleği gibi sorunlarla çocuklarla kurmuş olduğu diyalog, gençleri ve çocukları bir hayli mutlu ediyor.

Rize Milletvekili adayı Hasan Karal, karşılaştığı gençler ve çocuklarla sohbetin ardından, gençlere kalem, çocuklara da çikolata hediye ettikten sonara isteyenlerle fotoğraf çektiriyor. Karşılaştığı genç ve çocuklara kendisini tanıyıp, tanımadıklarına yönelik sorununun ardından gençlerin ve hatta çocukların kendisinin Rize Milletvekili Hasan Karal olduğunu söylüyorlar. Milletvekili Karal, kendisini nerden tanıdıklarına yönelik sorusuna, gençler ve çocuklar, daha çok televizyonlardaki konuşmalarından ve televizyon haberlerinden ve de zaman zaman caddelerde bulunana bilbordlardaki fotoğraflarından tanıdıklarını, Rize’nin en çok tanınan milletvekili olduklarını ifade ediyorlar.

Ak Parti Rize Milletvekili adayı Hasan Karal, ”Benimde iki çocuğum vardır. Toplumsal yapımız ve ülkemizin gelecek aydınlığı için çocuklarımızı çok iyi yetiştirmeliyiz. Aile reisleri olarak onlara çok zaman ayırmak ve birebir çocuklarımızla baba ve annelik şefkat ve merhametimizi hiç elden bırakmamalıyız. Yavrularımızın,  milli ve manevi eğitimlerinin yanında, ruhen ve bedenen sağlıklı büyümeli ve bilgi dağarcıklarının zengin olmaları için sağlam bilgi yakın ilgi ve sevgi ile çocuklarımıza karşı olan sorumluklarımızı, anne ve baba olarak her birimiz onlara vakit ayırarak zamanında yerine getirmeliyiz. Şehrimizde çocuklarımızın sosyal, kültürel ve sportif yönden oynamalarına, eğlenmeleri ve çeşitli aktiviteler içerisinde bulanmaları noktasında başta Rize belediyemiz olmak üzere her kurum ve kuruluşumuz üzerine düşeni yapmakta, bundan böylede daha fazlasını yapma çalışmalarımız devam etmektedir. Atalarımız ne güzel söylemiş, “Ağaç yaş iken eğilir.” sözü çocuklarımızın vaktinde eğitimine ve bilgilendirilmesine dikkat çekken önemli bir atasözümüzdür. Karşılaştığım çocukların çoğunluk tarafından ismimin ve sıfatımın tanınmasında, nefsim için değil, üzerimde milletimin adına bulunan sorumluluğum için beni gururlandıran ve duygulandıran bir gelişme olmuştu. ”dedi.

Haber:Bayram ALi KAVALCIIMG_1523   IMG_1463   IMG_1458

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş