MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI RECEP BAKIRCI’’ İKİZDERE TURİZMDE HAK ETTİĞİ Y ERİ ALMALI’’

MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI RECEP BAKIRCI’’ İKİZDERE TURİZMDE HAK ETTİĞİ Y ERİ ALMALI’’ İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-28.Dönem Rize’den MHP Milletvekili adayı olan Mak. Müh.Recep Bakırcı ve diğer adaylar Av. Remzi Kutanoğlu, Av.Yunus Emre Öztürk ile İkizdere ilçesinde vatandaşlarla buluştu. MHP’den 1.sıra Milletvekili adayı Recep Bakırcı yaptığı açıklamada’’ İkizdere ilçe merkezimizde gerçekleştirdiğimiz esnaf gezisinde de konumuz aynıydı. Turizm..

Tarih : Okunma : 23 Defa Okundu... Yorum Yap

MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI RECEP BAKIRCI’’ İKİZDERE TURİZMDE HAK ETTİĞİ Y ERİ ALMALI’’

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-28.Dönem Rize’den MHP Milletvekili adayı olan Mak. Müh.Recep Bakırcı ve diğer adaylar Av. Remzi Kutanoğlu, Av.Yunus Emre Öztürk ile İkizdere ilçesinde vatandaşlarla buluştu.

MHP’den 1.sıra Milletvekili adayı Recep Bakırcı yaptığı açıklamada’’ İkizdere ilçe merkezimizde gerçekleştirdiğimiz esnaf gezisinde de konumuz aynıydı. Turizm tüm İkizdere’nin beklentisi. İkizdere ilçemizde turizmin gelişmesi demek, Rize’nin ekonomisinin gelişmesi demek. İlçede göçün önüne geçebilmek için harekete geçmek lazım dedik ve geçtik. Sözümüz olsun. İkizdere’de ki doğa harikası yaylaları tanıtacağız. İkizdere’nin jeotermal potansiyelini ortaya çıkartacağız.

Kış sporu merkezi

Tüm dünya İkizdere’yi tanıyacak. Petranboard’u bilecek gelecek ve Petran’da kayak yapacak. Çifteköprü Köyüne güzelmiş demeyecek, Meles’e bayıldım diyecek. Anzer’de balını yiyecek, Cimil’de bir türkü dinleyecek ardından Çağrankaya’da nefes alacak. Ovit yaylasında soğuk suyunu içecek, Garzavan’da minare kalkmış olacak orada namazını kılacak. İkizdere’nin Büyük Yaylasından Yediçukur Yaylası’na, Tron, Homeze, Cenceba, Vaşa, Sivrikaya, Kaban, Arçevit, Koşmer, Kürdün, İksenit, Mahura, Manle, Varda yaylasına kadar her köşesi konuşulacak. Herkes bunları konuşurken bizde istihdamı, yatırımı, İkizdere’yi şahlandırmayı konuşacağız’’ dedi

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş