MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HAKAN KARAGÖZ

MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HAKAN KARAGÖZ -‘İKİZDEREDE SEÇİLMEYE MAHKÛMUZ, YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR’ İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İkizdere Belediye Başkanlığı için MHP aday Hakan Karagöz’den iddialı açıklama. Karagöz ’seçilmeye mahkümüz’dedi. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Yerel yönetim seçimini kazanmak için çok çalışacağız diyen MHP adayı Hakan Karagöz ’biz 31 Mart seçiminde İkizdere’de başarılı olmak zorundayız. Ekip olarak..

Tarih : Okunma : 48 Defa Okundu... Yorum Yap

MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HAKAN KARAGÖZ

-‘İKİZDEREDE SEÇİLMEYE MAHKÛMUZ, YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR’

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İkizdere Belediye Başkanlığı için MHP aday Hakan Karagöz’den iddialı açıklama. Karagöz ’seçilmeye mahkümüz’dedi.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Yerel yönetim seçimini kazanmak için çok çalışacağız diyen MHP adayı Hakan Karagöz ’biz 31 Mart seçiminde İkizdere’de başarılı olmak zorundayız. Ekip olarak bütün arkadaşlarımla gerek Belediye Başkanlığına gerek İl Genel Meclis Üyeliği için gerçekten çok istekliyiz. İkizdere’mizin değişime ihtiyacı var. Turizm ilçesi İkizdere turizmden hak ettiği yardımı, yatırımı bugüne kadar maalesef almamıştır. İkizdere kış sporları ve kış turizmi için bozulmayan mükemmel bir yerdir. Hatırlarsanız 2008 yılında Kış Sporları Merkezi ilan edilen Ovit Dağında bugüne kadar hiçbir yatırım yapılmadı dolayısıyla gelişme olmadı. Çimil Vadisi ve Petran Çağrankaya kayak merkezi olacak yatırım bekleyen yayla ve köylerimizdir. Termal Turizmine tanıtım bakımından ağırlık vereceğiz. Termalde Sağlık merkezi olmaya çalışacağız. Biz MHP olarak 31 Martta yönetime seçildiğimizde ilk projelerimiz Turizm ağırlıklı çalışmalar olacaktır. Kimseyle kavgalı değiliz. Her şey İkizdere içindir diyerek yola çıktık’ dedi.

Bir süredir İkizdere dışındaki köy ve mahalle derneklerini ziyaret ederek hemşerilerimden destek aldım diyen Hakan Karagöz’ Çalışmaların İkizdere ayağını başlamış bulunmaktayız. Bu kapsamda görüşmelerimiz devam edecek. Bugün İlçe Başkanlığımıza ziyaretimize gelen Gebze eski MHP Belediye Başkan adayı Nevzat Coşkun, Marmara Bölgesi Sürücü kursları Federasyonu Başkanı Ali Rıza Coşkun MHP İstanbul-Bağcılar İlçe Sekreteri Hüseyin Kahraman kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Güzel bir kampanya dönemi bizi bekliyor’dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş