MEKTEBİNDE ŞEHADET DERSİ OLAN BİR MİLLETİN ESARETİ YOKTUR

Güneysu İlçesinde gerçekleşen, 15 Temmuz Demokrasi, Milli Birlik ve Diriliş Programında konuşan, Rize eski Milletvekili, Rize eski Belediye Başkanı, eğitimci yazar Şevki YILMAZ, MEKTEBİNDE ŞEHADET DERSİ OLAN BİR MİLLETİN ESARETİ YOKTUR 15 Temmuz Milli Birlik ve Diriliş Programı kapsamında yurt genelinde olduğu gibi Güneysu dada bir dizi program düzenlendi. Güneysu Müftülüğü nün koordine ettiği 15..

Tarih : Okunma : 85 Defa Okundu... Yorum Yap

Güneysu İlçesinde gerçekleşen, 15 Temmuz Demokrasi, Milli Birlik ve Diriliş Programında konuşan, Rize eski Milletvekili, Rize eski Belediye Başkanı, eğitimci yazar Şevki YILMAZ,

MEKTEBİNDE ŞEHADET DERSİ OLAN BİR MİLLETİN ESARETİ YOKTUR

15 Temmuz Milli Birlik ve Diriliş Programı kapsamında yurt genelinde olduğu gibi Güneysu dada bir dizi program düzenlendi. Güneysu Müftülüğü nün koordine ettiği 15 Temmuz Milli Birlik ve Diriliş Programı açılışı 12 Temmuz Cuma günü Cuma namazı sonrası şehitlerin ruhu için yapılan kuran ziyafeti ile başladı 15 Temmuz Pazartesi günü gün boyu çeşitli etkinliklerle devam etti.

İlk olarak Güneysu Kaptan Ahmet Erdoğan İHL de yaz Kur’an kursu öğrencilerinin düzenlemiş olduğu program gerçekleştirildi. Programa İl Vali yardımcısı Abdullah Şen, İlçe Müftüsü Abdülkerim Çelik, Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer yüzlerce sayıda vatandaş katıldı.

Ardından Şehit metin Çetin’in kabri ziyaret edilerek kabir başında Kur’an-i kerim ve dualar yapıldıktan sonra öğle namazı öncesi Güneysu merkez Camiinde yine şehitlerin ruhuna ithafen Kur’an-i kerim ziyafeti ve okunan Hatimlerin duaları yapıldı.

Akabinde Merhum Zavendikli Mustafa Yıldız Hoca efendinin kabri ve evi ziyaret edildikten sonra bazı Kur’an Kursları ziyaret edilerek öğrencilere Vatan sevgisi birlik ve beraberliğin önemi hakkında sohbetler yapıldıktan sonra İlçe müftülüğü ziyaret edilerek akşam programını gerçekleştirmek üzere Merkez camiine geçildi.

Akşam programına Güneysu müftülüğünde görevli bütün din görevlileri sarık ve cübbeleri ile katıldı. Akşam namazı sonrası başlayan programda hatimler okunarak bütün din görevlilerinin katılımı ile ortak dua yapıldı. Program gece boyu devam etti. Yatsı namazı sonrası 20. Dönem Rize milletvekili Şevki yılmaz halka hitap etti. Eski Rize Milletvekili, Rize eski Belediye Başkanı, eğitimci yazar Şevki YILMAZ, “Mektebinde Şehadet Dersi olan bir Milletin esareti yoktur!”Temmuz Milli 15 Mücadelemizde Ülkemizin ve Milletimizin Dış Düşmanlarına ve İç Piyonlarına karşı direnen Kahraman Başkomutanımıza baba Tayyib Erdoğan muhterem Cumhurbaşkanımız Recep Milletimizi ve ahraman şehitlerimize, kahraman ü teladan k-iletiyorum. Allahocağından dua ve tebriklerimi ve ne diyeneNe mutlu Müslümanım nşallah.igazilerimize şifa ve hayırlı ömürler ihsan buyursun ve tüm mazlum ümmet coğrafyamızın ve mukaddes vatanımızınmutlu yüce dinimizin, azizi HABER: BAYRAM ALİ ”diye konuştu. ehadete koşabilene. beldelerimizin muhafazası için nöbette ve şKAVALCI

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş