Matbaacı Ernur Kahya Yaşama Tutunamadı

Çok Acı Kayıp! Matbaacı Ernur Kahya Yaşama Tutunamadı…   (Haber Merkezi)- Dünyamızı sarsan korona küresel salgını sürecinde kaybettiğimiz onlarca insan arasına Rize’nin güzel insanlarından biri daha eklendi. Rize’nin eski matbaacılardan ve bir dönem yerel ‘Memleket Gazetesi’ni çıkaran Cevat Kahya’nın oğlu, Yeni Matbaa sahiplerinden Ömer Şefik Kahya’nın kardeşi, Yusuf Kahya’nın ağabeyi Ernur Kahya, yakalandığı kaydedilen hastalık..

Tarih : Okunma : 319 Defa Okundu... Yorum Yap

Çok Acı Kayıp!

Matbaacı Ernur Kahya Yaşama Tutunamadı…

 

(Haber Merkezi)- Dünyamızı sarsan korona küresel salgını sürecinde kaybettiğimiz onlarca insan arasına Rize’nin güzel insanlarından biri daha eklendi.

Rize’nin eski matbaacılardan ve bir dönem yerel ‘Memleket Gazetesi’ni çıkaran Cevat Kahya’nın oğlu, Yeni Matbaa sahiplerinden Ömer Şefik Kahya’nın kardeşi, Yusuf Kahya’nın ağabeyi Ernur Kahya, yakalandığı kaydedilen hastalık nedeniyle 25 gündür tedavi gördüğü Rize Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

Henüz 52 yaşındaki Ernur Kahya’nın cenazesi geçtiğimiz 28 Kasım Pazar günü, öğlen namazından sonra Rize Sahil Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası çocukluğunu geçirdiği Rize Merkez Çamlıbel Mahallesi’nde, evinin yanındaki aile gömütlüğünde toprağa verildi.

Y.Viçe Gazete ve Matbaası çalışanları olarak arkadaşımız ve meslektaşımız Ernur Kahya’ya Allah’tan Rahmet, tüm Kahya Ailesine, dost ve yakınlarına başsağlığı sabır ve metanet diliyoruz.

Öte yandan Kahya kardeşlerden Ömer Şefik Kahya’nın da İzmir’de hastanede aynı hastalık nedeniyle tedavi gördüğü, durumunun iyiye gittiği ve önümüzdeki günlerde taburcu olacağı öğrenildi.

Aynı zamanda cefakar bir Ç.Rizespor taraftarı olan Ömer Şefik Kahya arkadaşımıza da geçmiş olması umuduyla acil şifalar temenni diliyoruz!

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş