MARATON BAŞLIYOR.

MARATON BAŞLIYOR. 2018-2019 futbol sezonu başlıyor. İlk müsabaka KENDİRLİ BELEDİYESPOR-ÇAYELİSPOR müsabakası 23.09.2018 Pazar günü saat:14.00’da Derepazarı İlçe Stadında oynanacaktır. KENDİRLİ BELEDİYESPOR-ÇAYELİSPOR müsabakasına tüm spor camiasını bekliyoruz. İnşallah her iki takımda iyi bir müsabaka çıkarır. Birbirlerine saygılı, centilmence bu müsabaka diğer illere örnek olur. KENDİRLİ BELEDİYESPOR ve ÇAYELİSPOR yöneticileri iyi bir müsabaka seyrederler. Dışarıdan gelecek hakem..

Tarih : Okunma : 33 Defa Okundu... Yorum Yap

MARATON BAŞLIYOR.
2018-2019 futbol sezonu başlıyor. İlk müsabaka KENDİRLİ BELEDİYESPOR-ÇAYELİSPOR müsabakası 23.09.2018 Pazar günü saat:14.00’da Derepazarı İlçe Stadında oynanacaktır. KENDİRLİ BELEDİYESPOR-ÇAYELİSPOR müsabakasına tüm spor camiasını bekliyoruz. İnşallah her iki takımda iyi bir müsabaka çıkarır. Birbirlerine saygılı, centilmence bu müsabaka diğer illere örnek olur. KENDİRLİ BELEDİYESPOR ve ÇAYELİSPOR yöneticileri iyi bir müsabaka seyrederler. Dışarıdan gelecek hakem ve gözlemci arkadaşlarımızın iyi bir müsabaka yönetmesini cani gönülden istiyorum. Hakemlerinde adaletli her iki takımada eşit bir müsabaka yönetmelerini temenni ediyorum. İki takım antrenör ve seyircilerinin güzel bir müsabaka seyretmelerini diliyorum. Bu arada devam eden ÇAYKURSPOR müsabakalarında başarılar diliyorum. Mehmet Ali KARACA, Muharrem VEZİR ve İhsan ÖKSÜZ başarılar diliyorum. Dilerim ki bu üçlü ekipten RİZESPOR devam etsin. ÇAYKUR RİZESPOR-BURSASPOR maçına tüm spor severleri davet ediyorum.
2018-2019 Rize Amatör sezonu açılıyor. Hakemler, gözlemciler, saha komiserleri, idareci, antrenör ve sporcuların başarılı bir sezon geçirmesini diliyorum. Sakatlık olmadan centilmence bir lig geçmesini temenni ediyorum. Futbola katkısı olan kişilere çok teşekkür ediyorum. Bizde her zaman İl ve İlçelerden gelen takımları en iyi şekilde ağırlanacak ve güler yüzlü çalışan arkadaşlarımla karşılanacaklardır. Her zaman İlden ve İlçeden gelen takımlar yanlarında olduğumu bilsinler. 
Allah herkese gönlüne göre versin.

Rahmi ASLAN 
Derepazarı stat İlçe Müdürü V.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş