Malatya Valiliği: Depremde Can Kaybı ve Yaralanma Yok

Malatya (CUHA) – Malatya Valiliği, Hekimhan ve Arguvan ilçesinde meydana gelen 4,5 büyüklüğündeki depremde can kaybı ve yaralanma yaşanmadığını, hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü açıkladı. Malatya Valiliği’nden yapılan açıklamada, şöyle denildi: “İlimiz Arguvan ilçesinde 15 Nisan Pazartesi günü saat 07.41’de meydana gelen 4,5 büyüklüğündeki depremde herhangi bir can kaybı ve yaralanma vuku bulmamış olup İl Çevre..

Tarih : Okunma : 10 Defa Okundu... Yorum Yap

Malatya (CUHA) – Malatya Valiliği, Hekimhan ve Arguvan ilçesinde meydana gelen 4,5 büyüklüğündeki depremde can kaybı ve yaralanma yaşanmadığını, hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.

Malatya Valiliği’nden yapılan açıklamada, şöyle denildi:

“İlimiz Arguvan ilçesinde 15 Nisan Pazartesi günü saat 07.41’de meydana gelen 4,5 büyüklüğündeki depremde herhangi bir can kaybı ve yaralanma vuku bulmamış olup İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü görevlileri tarafından oluşturulan teknik ekipler tarafından Arguvan ve Hekimhan ilçesine bağlı mahallelerde deprem nedeniyle bazı binalarda oluşan hasar tespitine yönelik çalışmalara başlanmıştır.”

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş