BAŞKAN METİN’’5 YILDIR BELEDİYE MÜLKÜ SATMADIK’’

RİZE BELEDİYE BAŞKANI RAHMİ METİN 5 YILI DEĞERLENDİRDİ BAŞKAN METİN’’5 YILDIR BELEDİYE MÜLKÜ SATMADIK’’ İSMET KÖSOĞLU RİZE-Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin kahvaltılı basın toplantısında geçirdiği 5 yılın değerlendirmesini yaptı. Başkan Rahmi Metin 5 yıllık görev süresinde Rize Belediyesinin hiçbir mülkünü satmadık dedi. 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla Rize’deki yazılı ve görsel basın mensubu gazetecilerle Belediyenin..

Tarih : Okunma : 14 Defa Okundu... Yorum Yap

RİZE BELEDİYE BAŞKANI RAHMİ METİN 5 YILI DEĞERLENDİRDİ

BAŞKAN METİN’’5 YILDIR BELEDİYE MÜLKÜ SATMADIK’’

  1. İSMET KÖSOĞLU

RİZE-Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin kahvaltılı basın toplantısında geçirdiği 5 yılın değerlendirmesini yaptı. Başkan Rahmi Metin 5 yıllık görev süresinde Rize Belediyesinin hiçbir mülkünü satmadık dedi.

10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla Rize’deki yazılı ve görsel basın mensubu gazetecilerle Belediyenin Alipaşa Sosyal tesislerinde kahvaltıda bir araya geldi. Rize Belediyesi olarak borçlanmadan çalışma yapmaya çalıştıklarını söyleyen Başkan Rahmi Metin Kentsel dönüşüm çalışmalarından alt yapı çalışmalarına, sosyal tesislerden dere ıslahlarına ve sosyal ve kültürel çalışmalara kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.

RİZE BELEDİYE BAŞKANI RAHMİ METİN 5 YILI DEĞERLENDİRDİ

5 yılda kalıcı işler

Seçildiği dönemin çalışmaları hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Rahmi Metin “5 yıl içerisinde yaptığımız ve devam eden çalışmalarımız anlamında söyleyecek olursak,5 MW lık HES çalışmamız, 46 mahallede dokunduğumuz noktaları, Otogar çalışmalarımız, Kültür sokağı projemizin ihale aşamasına gelmesi, Mezbahane çalışmamızda aynı şekilde. Uzun vadede iş yapmayı istiyoruz. Millet bahçesi çalışmalarımızın alt yapı çalışmaları bitti inşallah Mart ayında üst yapı çalışmalarımız devam edecek bunlar önümüzde bizi bekleyen işlerimiz. Yaşayan bir şehirdeyiz ihtiyaçlar devam edecek tabi bizlerde elimizden geldiğince bunları karşılamak için uğraşacağız. 5 yıllık periyotta hedefimiz yaptığımız işleri kalıcı yapmaktı. Bu işlere uzun yıllar bir daha dokunmamak üzere çalışmaları yürütüyoruz. Büyük projelerimizden biriside devam etmekte olan IPA projemiz. Bu kapsamda İslampaşa mahallemizdeki 500 milyonluk bir proje olan büyük ileri arıtma projesi. Ona entegre Çiftekavak’tan başlayan Gündoğdu çıkışına 16 km lik bir hatta konektör hattımız döşeniyor. Menderes bulvarında yapılacak çalışmada zorluk çekiyoruz. Alipaşa ile Valilik arasını tamamlamak istiyoruz. Bu çalışmalar zor ilerliyor, kazı çalışmalarında rahat ilerleme imkânı olamıyor. Rize için çok özel bir proje mahallelerimizdeki rögar tıkanmaları taşmalar ve benzeri gibi sorunları proje tamamlanınca aşmış olacağız,1-2 yıl içinde koku problemini de ortadan kaldırıp denize temiz bir su akımı sağlanmış olacak. 5 yıllık görev süremizde ekip çalışması yaptık ve Belediyeye ait hiçbir mülk satmadık.

Dalçık hazırlanıyor

Menderes Bulvarında Dalçık projemizinde uygulama ihalesi yapıldı bu projemizle de trafik akışına ciddi bir rahatlık sağlanacak inşallah. Gelecekte

dokunacağımız çok cadde ve sokak da olacak, bunların hepsi yerinde kentsel dönüşüm çalışmaları ve mahallelerde yaptığımız anketlerle yapılaşmaları bozmadan sağlanmış olacak.

Otopark büyük sıkıntı, Rize’de yer yok

https://www.haberimrize.com/baskan-metin5-yi…e-mulku-satmadik/

En büyük problemimiz de yer bulma sıkıntısı araç sayımız çok. Trafiğe çıkan araç sayısı her gün artıyor. Oto park ihtiyacımız çok ve çözmeye çalışıyoruz. Bunun içinde mahalle yollarımızı yaparken geniş tutuyor ve geniş yapmaya gayret gösteriyoruz.” diye konuştu.

Toplantı basın mensupları ile karşılıklı soru cevap ile daha sonra toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş