Bu seçimde bir başkasının koltuk değneği değil, sahada hücumda olacağız

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Karal: Bu seçimde bir başkasının koltuk değneği değil, sahada hücumda olacağız   DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hasan Karal, bir seçimlik siyasi parti olmadıklarını ve uzun vadeli bir yola çıktıklarını belirterek, “Kendimizi kapatıp başka partilerin koltuk değneği olmayacağız. Kendi kimliğimizle ön plana çıkacağız. Bu seçim tribünden seyretme..

Tarih : Okunma : 10 Defa Okundu... Yorum Yap

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Karal: Bu seçimde bir başkasının koltuk değneği değil, sahada hücumda olacağız

 

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hasan Karal, bir seçimlik siyasi parti olmadıklarını ve uzun vadeli bir yola çıktıklarını belirterek, “Kendimizi kapatıp başka partilerin koltuk değneği olmayacağız. Kendi kimliğimizle ön plana çıkacağız. Bu seçim tribünden seyretme değil, sahada olup hücuma çıkma seçimimiz olacak.” dedi.

Milletvekili Hasan Karal, partisinin Rize İl Başkanlığını ziyaret ederek DEVA Partisi Rize İl Başkanı Muhammet Avcı ve teşkilat mensuplarıyla 2024 Mahalli İdareler Seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Burada bir konuşma yapan DEVA Partili Karal, Türkiye’yi insan odaklı ve eşitlikçi kentler kuran bir DEVA Belediyeciliği anlayışıyla tanıştırmak için ülkenin dört bir yanında çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

“Vatandaşlarımız Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’a güveniyor”

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan liderliğinde doğru bildiklerini insanlara anlatarak yol gösterme gayreti içinde olduklarını vurgulayan Karal, “Vatandaşlarımız Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’a güveniyor. Hiçbir şaibesi yok, tertemiz bir siyasetçi. Genel Başkanımızın liderliğinde DEVA Partisi yeni kurulmuş gibi sıfırdan çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” diye konuştu.

“Tribünden izlemeyeceğiz, sahada hücumda olacağız”

Milletvekili Hasan Karal, yerel seçimlerde tüm bölgelerde seçmenlerin oy pusulasında DEVA Partisi’nin amblemini göreceğini belirtti. Bu seçimi ‘hücuma çıkma’ seçimi olarak gördüklerini vurgulayan Karal, şunları söyledi:

“Seçim çalışmalarımızda görüyoruz ki insanlar kendisine yeni bir adres arayışında. Bu arayış içinde biz kendimizi belli bir yere konumlandırmak durumundayız. Bunun için vatandaşlarımızın kadrolarımızı, bizi tanıması lazım. Bu da seçime girmekle olur. Oradan kaç, buradan çekil, defansta kalırsak nasıl tanıyacak insanlar bizi? Eşit, adil, özgür bir ülke için bu seçimde tribünde, saha kenarında durmayacak ve maça gireceğiz, hücumda olacağız. Kendimizi kapatıp başka partilerin koltuk değnekçisi olmayacağız. Kendi kimliğimizle ön plana çıkacağız. Bu seçim bizim hücuma çıkma seçimimiz. Her seçimde ‘bir başkasına koltuk değnekliği yap, ona destek ol’ gibi bir durum asla söz konusu olamaz. Yüzlerce insan bize ‘Biz sizi oy pusulasında görmek istiyoruz’ diyor. Bu nedenle her yerde müstakil olarak aday çıkarmak durumundayız. Çünkü uzun vadeli bir yola çıktık, biz bu seçimlik, günübirlik bir parti değiliz.”

“Geçmişteki seçimin tüm olumsuzluklarını bir kenara bırakarak sil baştan yola devam ediyoruz”

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Karal, ülkenin çok acil çözülmesi gereken sorunları ve ciddi bir şekilde yönetim mekanizmalarının değişikliğine ihtiyaç olduğunu bildirdi. Yerel seçimlerin iktidarlara bir uyarı anlamı taşıdığını sözlerine ekleyen Hasan Karal, “Seçimlere giren her bir siyasi parti aday çıkarmakla mükelleftir. Genel Başkanımızın yaşı genç, kadrolarımız dinamik. Bu ülkeye inşallah önümüzdeki dönemlerde uzun süre hizmet vereceğiz. Bu amaçla geçmişteki seçimin tüm olumsuzluklarını bir kenara bırakarak sil baştan, sıfırdan başlayarak yola devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

İLETİŞİM: E-mail: hasan.karal @tbmm.gov.tr Tel: 0312 420 54 70-71 Faks: 0312 420 20 50

 

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş