MAHALLELERDE SERİ ASFALT VE YAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR.

MAHALLELERDE SERİ ASFALT VE YAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR. Rize Belediyesi,  uzak yakın demeden  Belediye sınırları içerisinde bulunan tüm yollarda Asfaltlamanın yanı sıra yama çalışmalarını da Fen işleri bünyesinde kurulan ekiplerle sürdürüyor. Rize Belediyesi,  Seri Asfalt e ve yama ekibi yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdürüyor. Pehlivantaşı mahallesinde kısım kısım bozuk olan  Ahmet feyiz caddesi ve Sunduk sokağın..

Tarih : Okunma : 9 Defa Okundu... Yorum Yap

MAHALLELERDE SERİ ASFALT VE YAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR.

Rize Belediyesi,  uzak yakın demeden  Belediye sınırları içerisinde bulunan tüm yollarda Asfaltlamanın yanı sıra yama çalışmalarını da Fen işleri bünyesinde kurulan ekiplerle sürdürüyor.

Rize Belediyesi,  Seri Asfalt e ve yama ekibi yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdürüyor. Pehlivantaşı mahallesinde kısım kısım bozuk olan  Ahmet feyiz caddesi ve Sunduk sokağın yollarında oluşan çukur ve Seri Asfalt ları tamamlayarak vatandaşın mağduriyetleri gideriliyor.

Pehlivantaşı Mahalle Muhtarı Harun Feyiz, yapılan çalışmaları yakından takip ederken, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın düzenli olarak yaptığı Muhtar toplantıları sonucu sorunlarımız belirli periyotlarda çözüme kavuşturuluyor. Muhtar Feyiz, Seri asfalt ve yamalamanın geçici bir çözüm olduğunu ancak çukurların vatandaşı mağdur etmemesi için önemli bir çalışma olduğunu belirterek, Belediye Ekipleri ve Başkanımız’a çok teşekkür ederim dedi.

IMG_2357

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş