KÜÇÜK AYAKLAR BÜYÜK GOLLER ATTI.

HARİKA MAÇLAR KÜÇÜK AYAKLAR BÜYÜK GOLLER ATTI.                    GÖZLEM NECATİ DİLİ [email protected] Derepazarı stadında oynanan U-11 ve U-12 maçları görülmeye daha doğrusu izlenmeye değer nitelikteydi. Azda olsa final maçlarına gelenler, minik ayaklardan güzel enstantaneler gördüler. Maç izlemeye gelenler hafta sonunu güzel geçirdiler diyebiliriz. Geçtiğimiz hafta oynanan U-12 maçlarından sonra Bu hafta sonu U-11 müsabakalarında final maçlarda..

Tarih : Okunma : 44 Defa Okundu... Yorum Yap

HARİKA MAÇLAR

KÜÇÜK AYAKLAR BÜYÜK GOLLER ATTI.                    GÖZLEM NECATİ DİLİ

[email protected]

Derepazarı stadında oynanan U-11 ve U-12 maçları görülmeye daha doğrusu izlenmeye değer nitelikteydi. Azda olsa final maçlarına gelenler, minik ayaklardan güzel enstantaneler gördüler. Maç izlemeye gelenler hafta sonunu güzel geçirdiler diyebiliriz. Geçtiğimiz hafta oynanan U-12 maçlarından sonra Bu hafta sonu U-11 müsabakalarında final maçlarda 3. Ve dördüncülük müsabakalarında Rize belediye spor ile Kalkandere spor karşılaştılar. Seyrine doyum olmayan maçlardı. Belediye spor 4-2 galip gelirken her iki takımda mükemmel mücadele ettiler. Rize belediyesi turnuva 3. Olurken Kalkandere spor 4. Oldu.

Gelelim Final maçına Bu müsabaka ÇAYKUR Rizespor’la Ardeşen spor arasında oynandı. Müsabaka baştan sona kadar hareketli geçti. Bir o kalede bir öbür kalede. Şampiyonluğa yakışır bir mücadele oldu yenen takım Rize il birincisi olacak. Müsabaka zevkli geçerken ilk gol harika bir vuruşla Rizespor’dan geldi, 25+ 25 dakika oynanan bu maçlarda toplam 50 dakika mücadele ediliyor. Ardeşen spor Rizespor’un golüne ilerleyen dakikalarda cevap verdi. Bu golde görülmeye değerdi. Küçük ayaklar büyük goller attı. Müsabaka 1-1 sonuçlandı.

Penaltı atışlarda görülmeye değerdi. Ustaca vuruşlar ustaca goller oldu. Penaltı vuruşların sonunda ÇAYKUR Rizespor 6 penaltı vuruşunda 5 ini golle sonuçlandırırken. Ardeşen spor 6 penaltı nın 4 ünü gole çevirdi.  Müsabaka sonunu ÇAYKUR Rizespor’un 6-5 galibiyeti ile sonuçlandı

İl birincilik kupasını ÇAYKUR Rizespor alırken İkincilik kupasını Ardeşen spor aldı.

KÜÇÜK AYAKLAR BÜYÜK GOLLER ATTI.

Turnuvada güzel maçlar izlenirken takımları çalıştıran hocalarıda unutmamak gerekir tebrikler herkese.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş