KÖSEOĞLU-KÖSE-KÖSOĞLU DERNEĞİ RİZEDE AÇIYOR

İSMET KÖSOĞLU RİZE-Genel Merkezi İstanbul’da olan Köseoğlu Köse Kösoğlu Derneği ilk Şubesini Rize’de açmaya hazırlanıyor. Rize’de toplanan Köseoğlu Köse Kösoğlu Derneği Başkanı İbrahim Kösoğlu ‘’ ailemizden binlerce insan yurdun dört bir tarafına işleri dolayısıyla mecburen yaşamak zorunda kalmışlardır. Büyük çoğunluğumuzun ana vatanı bölgemizdir. Son yıllarda bir çatı altında toplanabilmenin gayreti içinde olduk. Gönüllü akrabalarımızın çalışması..

Tarih : Okunma : 70 Defa Okundu... Yorum Yap

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-Genel Merkezi İstanbul’da olan Köseoğlu Köse Kösoğlu Derneği ilk Şubesini Rize’de açmaya hazırlanıyor.

Rize’de toplanan Köseoğlu Köse Kösoğlu Derneği Başkanı İbrahim Kösoğlu ‘’ ailemizden binlerce insan yurdun dört bir tarafına işleri dolayısıyla mecburen yaşamak zorunda kalmışlardır. Büyük çoğunluğumuzun ana vatanı bölgemizdir. Son yıllarda bir çatı altında toplanabilmenin gayreti içinde olduk. Gönüllü akrabalarımızın çalışması ile Genel Merkezimizi İstanbul’da kurduk. Çünkü İstanbul’da daha çok akrabamız var. Yönetim olarak aldığımız kararla akrabalarımızın bulunduğu diğer şehirlerde de Şubemizi açmaya başladık. İlk Rize’de 1 nolu Şubeyi açmak için Rize’de akrabalarımızla bir araya gelerek süreci değerlendirdik. İstanbul’da bürokratik işleri tamamlandıktan sonra Rize’de Recep Köse akrabamızın tahsis ettiği büroda Şubemizi açacağız. Bu konuda bize destek olan Rize’deki Recep Köse akrabamıza çok teşekkür ediyorum. Yakında faaliyete geçmek için çalışıyoruz, katılan tüm akrabalarıma canı gönülden teşekkür ediyorum’’ dedi.

Köseoğlu Köse Kösoğlu Derneğinin Başkan Yardımcısı Erdoğan Köse ve yönetim kurulu üyeleri ayrıca Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi’yi ziyaret ederek Çayeli’ndeki akrabalarına ziyarette bulundular.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş