KGK RAMAZAN AYININ İKİNCİ İFTARINI TRABZON’DA GERÇEKLEŞTİ

http://: https://www.haberimrize.com/kgk-ramazan-ayin…onda-gerceklesti/KGK RAMAZAN AYININ İKİNCİ İFTARINI TRABZON’DA GERÇEKLEŞTİ Kısa adı KGK olan, Küresel Gazeteciler Konseyi Doğu Karadeniz Bölgesinden 7 il KGK temsilcisi ve 7 ilden çeşitli gazetelerin ve internet haber sitelerinin basın mensupları ile Trabzon’da iftar programında bir araya geldi. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI Küresel Gazeteciler Konseyi, Trabzon İl Temsilcisi İsmail Topal’ın ev sahipliğinde gerçekleşen..

Tarih : Okunma : 5 Defa Okundu... Yorum Yap

http://: https://www.haberimrize.com/kgk-ramazan-ayin…onda-gerceklesti/KGK RAMAZAN AYININ İKİNCİ İFTARINI TRABZON’DA GERÇEKLEŞTİ

Kısa adı KGK olan, Küresel Gazeteciler Konseyi Doğu Karadeniz Bölgesinden 7 il KGK temsilcisi ve 7 ilden çeşitli gazetelerin ve internet haber sitelerinin basın mensupları ile Trabzon’da iftar programında bir araya geldi.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Küresel Gazeteciler Konseyi, Trabzon İl Temsilcisi İsmail Topal’ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar buluşmasına Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Başkanı Mehmet Ali Dim’in yanı sıra Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ile Doğu Karadeniz’de gazetecilik yapan çok sayıda basın mensubu da katıldı.

REFORM SANCISI

İftar sonrası bir konuşma yapan Genel Başkan Dim, “Şu anda dijitalleşme ile birlikte basın sektöründe değişimler yaşandı. Bu değilimin bir reform niteliğinde ve sancılı olacağı belliydi. Bunun böyle olacağını çok önceden ön görebiliyorduk. Daha adil ve küçük-büyük herkesin can suyu aldığı bir resmi ilan dağıtım sistemi elbette olabilir. Bunun için gayretimiz sürüyor. Üzülerek ifade edeyim, yazılı basının da devamı olmayacak. E-gazete denilen elektronik ortamda yatınlanan gazeteler yaygınlaşacak. Matbaada basma zorunluluğu da ortadan kalkacak. Buna okuru bugünden alıştırmak oldukça önemli.” dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş