Kendirli Belediyesi Başkan Alaattin Serdar’la 2023 Vizyonuna Hazır

Kendirli Belediyesi Başkan Alaattin Serdar’la 2023 Vizyonuna Hazır 30 Mart 2014 yapılan mahalli seçimlerde Kendirli Belediye Başkanlığını kazanan Alaattin Serdar Başkanlığındaki Kendirli belediyesi, başta alt yapı,derelerin ıslahı Su şebekelerin yenilenmesi,Üst yapı,DSİ yatırımları ve diğer devasa yatırımlarla adeta şantiyeye dönerek bölgesinde örnek gösterilen Belde olma durumunu koruyor 30 Mart 2014 yapılan mahalli seçimlerde Kendirli Belediye Başkanlığını..

Tarih : Okunma : 39 Defa Okundu... Yorum Yap

Kendirli Belediyesi Başkan Alaattin Serdar’la 2023 Vizyonuna Hazır

30 Mart 2014 yapılan mahalli seçimlerde Kendirli Belediye Başkanlığını kazanan Alaattin Serdar Başkanlığındaki Kendirli belediyesi, başta alt yapı,derelerin ıslahı Su şebekelerin yenilenmesi,Üst yapı,DSİ yatırımları ve diğer devasa yatırımlarla adeta şantiyeye dönerek bölgesinde örnek gösterilen Belde olma durumunu koruyor

30 Mart 2014 yapılan mahalli seçimlerde Kendirli Belediye Başkanlığını kazanan Alaattin Serdar Başkanlığındaki Kendirli belediyesi,devasa yarırımlarla tarihinin en büyük yatırım ve hizmetleriyle tanıştı.

Başta alt yapı, Su şebekelerin yenilenmesi, derelerin islahı,Üst yapı,DSİ yatırımları ve diğer devasa yatırımlarla bölgesinde örnek Belde olma durumunu koruyor

1980 öncesi yapılan ve ihtiyaca cevap vermeyen altyapı tamamen değişerek yüz yıllık bir sorun ortadan kalktı.

5 Mahalle ve merkeziyle kanalizasyon, yağmur suyu, ve su şebekelerinin yenilenmesi yüzde 80 oranında tamamlanmıştır. Şuana kadar alt yapı çalışmalarında harcanan para 15 milyon Tl. Alt yapı sistemini önemli ölçüde güçlendirildi.

Bunun yanında alt yapısı ve kanalisazyonu biten 5 mahallenin ve ara sokakların betonlama ve asfalt çalışmları bitme aşamsında

Başkan Serdar yaptığı açıklamada: Kendirli Belediyesi Ak Belediyecikle tanıştığı günden itibaren,gecemizi gündüzümüze katarak,Kendirli Beldemize Tarihinin en büyük devasa yarırımlarını kazandırdık.Beldemiz 4.5 yılda Alt yapısıyla, üst yapısıyla, DSİ, Su şebekelerinin yenilenmesiyle tarihinin en çok hizmetini bu dönemde aldı.

Sadece alt yapıya değinirsek 15 milyonluk maliyeti olan bu projeyi Beldemize kazandırmanın mutluğu yaşamaktayız.

Sosyal,spotif ve kültürel alanlarda Kendirli’yi daha yaşanabilir bir belde olması için elimizden gelen bütün çabayı gösteriyoruz,Henüz daha işimiz bitmedi, en büyük hedefimiz Kendirli Bedemizi körfezden çıkarıp Derepazarı Kendirli arasında yapımı devam eden ve mesafeyi 14 km kısacak yolumuzla, transit güzergah haline getiren bir belde haline getirdiğimizde kendirli’nin Çehresi tamaman değişecek, daha yaşanabilir bir belde haline gelmesi için inşaallah önümüdeki dönemdede çalışmlarımız artarak devam edecektir diyerek sözlerini tamamladı .

Osman köseoğlu

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş