KEMALPAŞA ÇAY FABRİKASINDA KORKUTAN YANGIN

KEMALPAŞA ÇAY FABRİKASINDA KORKUTAN YANGIN Kemalpaşa Çay Fabrikasında sabah saatlerinde çıkan yangın söndürülmeye çalışılıyor. Hayati Akbaş KEMALPAŞA-Kemalpaşa Çay fabrikasında sezona hazırlık çalışmaları devam ederken bugün sabah saatlerinde çıkan yangın İlçede korkulu anlar yaşanmasına neden oldu. Sabah saat 06.00 sıralarında fabrikanın Analiz-Depo ve Paketleme servisini etkisi altına alan yangına ilk müdahale Kemalpaşa Belediye İtfaiyesi müdahale ederken,..

Tarih : Okunma : 19 Defa Okundu... Yorum Yap

KEMALPAŞA ÇAY FABRİKASINDA KORKUTAN YANGIN
Kemalpaşa Çay Fabrikasında sabah saatlerinde çıkan yangın söndürülmeye çalışılıyor.
Hayati Akbaş
KEMALPAŞA-Kemalpaşa Çay fabrikasında sezona hazırlık çalışmaları devam ederken bugün sabah saatlerinde çıkan yangın İlçede korkulu anlar yaşanmasına neden oldu.
Sabah saat 06.00 sıralarında fabrikanın Analiz-Depo ve Paketleme servisini etkisi altına alan yangına ilk müdahale Kemalpaşa Belediye İtfaiyesi müdahale ederken, yangının büyümesi üzerine Hopa-Arhavi ve Borçka Belediyesi İtfaiye ekipleri ile Artvin AFAD ve Hopa Arama Kurtarma ekibi HOPAK’ın da Kemalpaşa Çay Fabrikasındaki yangına müdahale için geldiler.
İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alındı. Yangını söndürme çalışmaları devam ederken, herhangi bir can kaybının yaşanmaması bir nebze olsun yüreklere su serpti.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş