-KAYMAKAM CAFER KAYMAKÇI RESMİ KURUM VE KURULUŞLARI ZİYARET ETTİ

-KAYMAKAM CAFER KAYMAKÇI RESMİ KURUM VE KURULUŞLARI ZİYARET ETTİ İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Son kararname ile İkizdere Kaymakamlığına atanan Kaymakam Cafer Kaymakçı ilçedeki kamu kuruluşlarına ziyarette bulunuyor. İlçeye yeni geldiği için kurum ve kuruluşları tanımaya çalıştığını söyleyen Kaymakam Cafer Kaymakçı İlçe Jandarma Komutanlığını, İlçe Emniyet Müdürlüğünü ve İlçe Devlet Hastanesini ziyaret ederek kuruluş amirlerinden çalışmaları hakkında bilgiler..

Tarih : Okunma : 118 Defa Okundu... Yorum Yap

-KAYMAKAM CAFER KAYMAKÇI RESMİ KURUM VE KURULUŞLARI ZİYARET ETTİ

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Son kararname ile İkizdere Kaymakamlığına atanan Kaymakam Cafer Kaymakçı ilçedeki kamu kuruluşlarına ziyarette bulunuyor.

İlçeye yeni geldiği için kurum ve kuruluşları tanımaya çalıştığını söyleyen Kaymakam Cafer Kaymakçı İlçe Jandarma Komutanlığını, İlçe Emniyet Müdürlüğünü ve İlçe Devlet Hastanesini ziyaret ederek kuruluş amirlerinden çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Kurumlarda yürütülen iş ve işlemle Kamu kurumlarındaki incelemelerin ilçeyi tanımada önemli olduğuna belirten Kaymakam kurum amirleri ile istişare yaparak’ vatandaşlara hizmet kalitesinin artırılması konusunda ne yapılabilir, vatandaşlarımızın memnuniyetlerini en üst seviyede tutmak için ne gibi faaliyetlerde bulunabilir bu konularda bilgi alışverişi devam edecek ’dedi.

Kaymakam Cafer Kaymakçı Emniyet Amirliği ziyaretinde Osman Emirzoğlu, Jandarmayı ziyaretinde Jandarma Komutanı J. Bçvş. Burhan Işık ve Hastane Ziyaretinde Başhekim. Dr. Pelin Ekşi’de eşlik ederken çalışmalarında başarılar diledi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş