Karate Gurup Müsabakaları Sona Erdi

Karate Gurup Müsabakaları Sona Erdi Spor Genel Müdürlüğü 2014-2015 yılı okul Sporları faaliyet programında yer alan Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce 08-09 Mayıs 2015 tarihleri arasında Yeni Şehir Spor Salonunda düzenlenen toplam 16 takımın katıldığı Gençler Bay-Bayan Karate Gurup müsabakaları sona erdi. Oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçen final maçının sonunda Rize Gençlik Hizmetleri..

Tarih : Okunma : 20 Defa Okundu... Yorum Yap

Karate Gurup Müsabakaları Sona Erdi

Spor Genel Müdürlüğü 2014-2015 yılı okul Sporları faaliyet programında yer alan Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce 08-09 Mayıs 2015 tarihleri arasında Yeni Şehir Spor Salonunda düzenlenen toplam 16 takımın katıldığı Gençler Bay-Bayan Karate Gurup müsabakaları sona erdi.

Oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçen final maçının sonunda Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK yaptığı açıklamasında “ Organizasyonda emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum. Bu tip organizasyonların ilimizde spor olgusunun ve sevginin oluşmasında çok önemli destekleyici unsurdur. Rize artık Şampiyona kenti olmuş durumda. Bir çok gurup müsabakalarını ve şampiyonalara ev sahipliği yapmaktayız. Katılım sağlayan bütün takımları yürekten tebrik ediyorum diye konuştu.

Dereceye giren takımlara madalyalarını Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK, Şube Müdürü Cafer KÜÇÜKMUSTAFA, hakemler ve antrenörler tarafından takdim edildi.IMG-20150511-WA0006

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş